Keanu Reeves a donat 31 de milioane de dolari pentru cercetarea cancerului: „Nu-mi place să-mi atașez numele”

 Martin Lorena
.

Keanu Reeves a donat 31 de milioane de dolari pentru cercetarea cancerului. Keanu Reeves este unul dintre cei mai iubiți actori internaționali. Acesta este cunoscut datorită aparițiilor sale în filme cu renume, dar și pentru donațiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Recent, acesta a oferit 31 de milioane de dolari pentru cercetarea cancerului. Care este motivul pentru care își dorește să meargă în această direcție

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Keanu Reeveseste unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood. Acesta este remarcat de publicul larg atât datorită aparițiilor sale cinematografice, cât și donațiilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Recent, el a oferit 31 de milioane de dolari pentru cercetarea cancerului și are și o fundație care se ocupă cu acest lucru. Iată motivul pentru care își dorește să ajute persoanele care se luptă cu această boală grea!

1-Keanu-Reeves1-Keanu-Reeves

Despre acesta s-a speculat că ar fi donat 70% din câștigurile obținute din filmul Matrix. El nu a confirmat, dar nici nu a negat aceste zvonuri.

Citește și: Keanu Reeves, despre nunta din România cu Winona Ryder:”Suntem căsătoriți”

Citește și: Drama lui Keanu Reeves.Și-a pierdut copilul și iubita la un an şi jumătate diferenţă

Citește și: Sculptorul Toader Bârsan a murit la 78 de ani.Artistul a apărut recent în emisiunea lui Nea Mărin

Citește și: Florin Vasilică, scandal cumplit cu mama lui. A jignit-o cum n-ar trebui s-o facă niciun copil:„Nu există mamă ca tine!'

Keanu Reeves a donat 31 de milioane de dolari pentru cercetarea cancerului

Keanu Reeves este cunoscut deja pentru donațiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru tratarea cancerului, însă puține sunt persoanele care știu motivul din spatele gesturilor actorului. Sora lui, Kim, a fost diagnosticată cu această boală și s-a luptat cu ea timp de un deceniu. Din fericire, ea a reușit să se trateze.

Despre acesta se spune și faptul că ar fi donat 70% din câștigurile obținute din Matrix, pentru aceeași cauză. El nu a confirmat niciodată aceste zvonuri, însă multă lume știe că actorul nu se laudă cu sumele pe care le oferă.

Are o fundație privată

Acesta, în urmă cu șase ani a înființat o fundație privată care ajută atât spitalele pentru copii, cât și cercetarea cancerului. A dorit să facă acest lucru deoarece nu dorește să își afișeze numele atunci când face donații.

Am o fundație privată care funcționează de cinci sau șase ani și ajută câteva spitale pentru copii și cercetarea cancerului. Nu-mi place să-mi atașez numele, doar las fundația să facă ceea ce face.', a mai spus el.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton