Kate Middleton împlinește 40 de ani. Cum va sărbători Ducesa de Cambridge

 Oana Pantazi
.

Pe 9 ianuarie, Kate Middleton împlinește 40 de ani, iar această schimbare de prefix ar fi trebuit să fie marcată într-un mod special. Din păcate însă, și anul acesta pandemia le-a dat planurile peste cap Ducilor de Cambridge…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kate Middleton împlinește 40 de ani, însă, din păcate, evenimentul nu va fi marcat cu surle și trâmbițe. Asta în primul rând deoarece Ducesa de Cambridge nu este genul, fiind probabil una dintre cele mai low-profile membre ale Familiei Regale în această privință, iar apoi, numărul mare de cazuri de COVID-19, aflat în continuă creștere în Marea Britanie, impune în continuare păstrarea distanței sociale…

Royals at Trooping the Colour – LondonRoyals at Trooping the Colour – London

Kate Middleton, aniversare în familie la 40 de ani

Cu toate că această vârstă rotundă ar fi meritat o petrecere specială, experții regali spun că, cel mai probabil, Kate Middleton va avea parte, la 40 de ani, de o aniversare similară celei de anul trecut, când a petrecut alătrui de soțul ei, Prințul William, și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Atunci, Ducesa de Cambridge a primit cadouri handmade și flori culese din grădina reședinței lor din Anmer Hall, Norfolk. Atunci, Kate și-a petrecut ziua decorând cele mai drăguțe felicitări aniversare, folosind vopsea și sclipici, alături de familia ei, și nimic nu a bucurat-o mai mult, mărturisea o sursă pentru US Weekly.

Citește și: Cadoul mai puțin obișnuit pe care l-a primit Regina Elisabeta a II-a de la Kate Middleton, de Crăciun: „Eram puțin îngrijorată”

Citește și: Ce cadouri de Crăciun le face Regina Elisabeta angajaților săi. Nu depășesc 35 de lei

Citește și: Regina Elisabeta a II-a încalcă tradiția! De ce ține suverana decorațiunile de Crăciun până în februarie

Citește și: Oana Zăvoranu, plângere penală pentru bărbatul care a amenințat-o cu cuțitul.Ce au găsit polițiștii în mașina agresorului

Citește și: Andreea Tonciu, zilnic la spital înainte să plece la Survivor România:„Mi-a apărut ceva pe…’

Ziua ei de naștere nu va fi marcată nici măcar de sunetul clopotelor de la Westminster Abbey, care obișnuiau să anunțe aniversarea membrilor Familiei Regale. În pandemie s-a renunțat și la acest obicei, ultimul eveniment la care s-a păstrat tradiția fiind în 2020, de ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a, pe 21 aprilie.

De ce este Ducesa de Cambridge atât de iubită

Cu toate că, la un moment dat, părea să fi fost întrecută la capitolul popularitate de Meghan Markle, soția prințului William nu și-a pierdut locul în preferințele britanicilor, ba chiar dimpotrivă. Kate Middleton este atât de iubită poate și pentru că femeile obișnuite se regăsesc în ea… Este modestă, mereu zâmbitoare, suportă criticile chiar cu umor, este mamă, soție și gospodină, reciclează hainele, arată la fel de bine în rochii de 30 de lire ca în cele de 30.000 și, nu în ultimul rând, este răbdătoare și empatică. De altfel, mulți dintre britanici o compară cu Prințesa Diana, mama soțului ei.

Chiar dacă Ducesa de Cambridge nu a avut oportunitatea de a o cunoaște pe Prințesa Diana, a călcat cu siguranță pe urmele soacrei sale, și nu doar într-o singură privință. Regretata soție a Prințului Charles devenise faimoasă pentru faptul că era foarte prietenoasă și apropiată de oameni, și la fel este și nora ei.

„E răbdătoare și are capacitatea de a asculta. Și a descoperit că are abilitatea aceasta de a se comporta cu oamenii, este foarte bună cu cei foarte tineri și cu cei foarte bătrâni. Exact așa era și Diana”, a spus expertul regal Ingrid Seward pentru publicația The Mirror.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton