Katie Holmes și Jamie Foxx nu se mai ascund. În sfârșit cei doi îndrăgostiți au fost surprinși împreună!

 Oana Pantazi
.

După ce au fost un fel de misiune imposibilă' pentru paparazzi, pentru că aceștia nu au reușit niciodată să-i surprindă în vreo postură compromițătoare, Katie Holmes (38) și Jamie Foxx (49) nu se mai ascund. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși recent împreună și nu mai e niciun dubiu asupra relației lor.

 

Zvonuri despre povestea de dragoste dintre Katie Holmes și Jamie Foxx circulă de 4 ani, dar cei doi (până acum presupuși) îndrăgostiți, chiar dacă au fost surprinși împreună, au fost destul de rezervați, nelăsând să se întrevadă adevărata natură a relației dintre ei.

Citește și: Adelina Pestrițu a plecat într-o nouă vacanță. Ce destinație a ales vedeta de această dată

 

 

Singură din 2012, de când a divorțat de Tom Cruise, se pare că actrița a avut un motiv întemeiat pentru a nu se afișa cu niciun bărbat până acum – în afara faptului că nu a avut voie să vorbească în public timp de 4  ani despre Bisercia Scientologică, fosta soție a lui Tom Cruise a acceptat la divorț și o clauză care i-ar fi interzis timp de 5 ani să-și facă publică vreo relație, aceasta fiind și explicația faptului că ea și Jamie Foxx nu au fost văzuți până acum împreună decât extrem de rar. Da, până acum, pentru că, recent, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși plimbându-se pe malul mării fericiți, limbajul trupului fiind mai mult decât edificator.

Citește și: Megan Fox a dezvăluit cum a reușit să revină la silueta mult dorită după a treia naștere: „A fost îngrozitor!”

Vezi și: Delia – 10 ipostaze sexy în Viva!

A fost nevoie de 4 ani pentru ca unul dintre cele mai vânate cupluri de la Hollywood să fie surprins împreună pe o plajă în Malibu. Ceea ce nu mai era de mult un secret pentru cei de la Hollywood a ieșit în sfârșit la iveală – Katie Holmes și Jamie Foxx sunt împreună. Deși cei mai mulți sunt de părere că Tom Cruise și Katie Holmes au fost un cuplu perfect, îndrăznim să spunem că actriței nu-i stă rău deloc alături de actorul de culoare. Vă invităm să descoperiți dovezile foto și video aici: http://bit.ly/2wHk6F4

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton