Megan Fox a dezvăluit cum a reușit să revină la silueta mult dorită după cea de-a treia naștere: „A fost îngrozitor!”

 Popescu Alexandra
.

Pare că Megan Fox nu depune prea mult efort pentru a arăta atât de bine, însă vedeta a dezvăluit cât de greu i-a fost să își revină după ce a născut cel de-al treilea copil, pe Journey River.

În timpul unei discuții la locația unde se realiza shooting-ul pentru noua campanie de lenjerie de toamnă, Frederick’s of Hollywood, actrița a dezvăluit secretele la care a apelat pentru a reveni la silueta mult dorită după cea de-a treia naștere.

„Am lucrat din greu. De această dată a fost o luptă pentru mine. Au fost multe plimbări și curse de alergare foarte lungi. A fost îngrozitor', a spus Megan.

Mai mult, faptul că are acasă 3 copii – Noah (5 ani), Bodhi Ransom (3 ani) și Journey (1 an) – i-a afectat într-un anume fel timpul de antrenament.

„Nu am dormit de aproape un an. Nu există o singură noapte în care să fii dormit bine. Încă mai alăptez și Journey se trezește tot timpul, iar apoi ceilalți doi vin să mă trezească să se bage în pat', a mai mărturisit actrița.

Toate astea au făcut ca relația sa cu Brian Austin Green să devină o mică provocare: „Avem trei copii. Este ca și cum fă asta să se întâmple când se întâmplă  și cum se întâmplă', a mai spus ea.

Parcursul relației lor nu a fost unul ușor. Megan a intentat un divorț în 2015 după 5 ani de mariaj invocând ca motiv diferențele ireconciliabile. După, cei doi au anunțat că vor avea al treilea copil ceea ce a dus la o împăcare în următorul an.

Green spunea, de curând, că își dorește și al patrulea copil: „Vreau o fată', a spus actorul într-un interviu live pe Facebook pentru Hollywood Pipelines Dax. „Chiar vreau o fată!'

„Sunt îngrijorat să nu fie din nou băiat. Îmi iubesc băieții, dar nu știu dacă sunt pregătit să am 5 băieți', spunea Green, care mai are un băiat de 15 ani dintr-o relație anterioară.

Ce spune Megan Fox despre asta?

„Nu voi încerca să fac o fată. Știu că Brian își dorește o fată, dar ele necesită o mai mare provocare.'

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton