Kate Middleton, Regina ținutelor ieftine! A purtat un blazer superb de doar 60 de lire

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton a devenit deja faimoasă pentru reciclarea hainelor, dar și pentru faptul că nu ezită să poarte ținute din magazine mass-market, inclusiv la evenimentele oficiale. Recent, Ducesa de Cambridge a făcut furori într-un blazer Zara ce costă doar 60 de lire sterline!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Luni, Kate Middleton și Prințul William și-au început primul turneu oficial al acestui an, Ducii de Cambridge vizitând Scoția. Faimoasă pentru stilul său vestimentar clasic, dar și pentru faptul că alege să poarte ținute accesibile oricărei femei, Kate a impresionat și de data aceasta prin ținuta pe care a ales-o pentru vizita la un așezământ de caritate.

Kate Middleton, blazer de la Zara

Pentru această ocazie, Ducesa de Cambridge a ales un outfit de culoare albastră care îi complimenta perfect silueta. Kate Middleton a purtat un blazer de culoare albastră de la Zara, de 60 de lire sterline, la care a asortat o fustă plisată și pantofi și geantă plic din piele întoarsă, într-o nuanță nude. Accesoriul cel mai scump au fost cerceii, în valoare de 1.395 lire sterline.

Citește și: Adio, protocol regal! Kate Middleton a făcut furori cu pantofi cu sclipici și tocuri înalte

Citește și: Kate Middleton, super șic într-o altă ținută „reciclată”. Ducesa de Cambridge poartă rochiile de mai multe ori

Citește și: Daniela Gyorfi recunoaște că e geloasă, în relația cu George Tal: „A fost o perioadă mai delicată între noi”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, după ce a fost surprins cu altă femeie: „Nu avem încotro”

Citește și: Paul Vasile de la Chefi la cuțite, salvat de la eliminare. Cătălin Scărlătescu i-a luat cuțitul de aur lui Sorin Bontea

Ținuta Ducesei de Cambridge a întors toate privirile, cu atât mai mult cu cât fanii Familiei Regale au comparat-o cu outfitul aproape identic purtat de Prințesa Diana în 1992, în cadrul unei vizite oficiale. Prințul Philip s-a asortat perfect la ținuta soției sale, cu o ținută smart casual.

Scoția este un loc special, încărcat de amintiri memorabile pentru cei doi Duci de Cambridge, deoarece s-au cunoscut și s-au îndrăgostit unul de altul la Universitatea St Andrews.

Ducesa de Cambridge adoră hainele mass-market

Chiar dacă la evenimentele formale Kate Middleton poartă rochii de brand, în particular Ducesa de Cambridge nu diferă cu nimic de femeile obișnuite în privința ținutei, iar acest lucru i-a adus un capital de simpatie uriaș.

Acum câteva luni, soția Prințului William, care, în contextul pandemiei de coronavirus, și-a diminuat aparițiile publice, a participat la o discuție pe platforma Zoom. Fanii au fost încântați să descopere că Ducesa de Cambridge, aflată în intimitatea căminului său, purta o rochie verde înflorată… de la Zara. Chiar dacă rochia a costat inițial 70$ – un preț decent, de altfel -, ulterior a fost redusă pe site-ul brandului la doar 13$.

Drept dovadă că Ducesa de Cambridge nu-și alege hainele în funcție de preț stă faptul că, în 2019, la Wimbledon, Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi de 56 de lire, și tot acum doi ani s-a afișat pentru a treia oară într-o rochie de doar 65 de lire, iar în perioada în care a fost însărcinată a refolosit rochiile de la prima sarcină. Cei mici au fost crescuți în același stil, nu o dată fanii familiei regale remarcând la Charlotte și la Louis haine purtate și de George, cel mai mare dintre copiii Ducilor de Cambridge.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton