Kate Middleton s-a făcut de râs! Gafa pentru care a fost taxată de presa britanică

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton este un exemplu de stil pentru femeile din lumea întreagă, dar iată că Ducesa de Cambridge are și ea, uneori, momentele sale proaste. Iată cum a reușit Kate să contrarieze pe toată lumea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La finele săptămânii trecute, Kate Middleton și Prințul William au plecat într-un turneu cu trenul regal, cu scopul de a le aduce un omagiu celor care au luptat în linia întâi în timpul pandemiei. totul a pornit de la un mesaj pe care cei doi Duci de Cambridge l-au lăsat pentru muncitorii din transporturi, pe o tăbliță din stația Euston.

Gestul, lăudabil și emoționant, de altfel, a fost însă repede taxat, presa și participanții la eveniment descoperind că Ducesa de Cambridge a făcut o greșeală considerată impardonabilă pentru un membru al familiei regale… dar chiar și pentru un elev de școală primară.

Kate Middleton, taxată de presă pentru o greșeală de ortografie!

Mesajul scris de către Kate Middleton conținea o greșeală de ortografie, care, evident, a fost imediat remarcată. Pe scurt, Kate a omis litera n din cuvântul country, iar presa britanică a taxat-o imediat.

„Thank you to all transport workers everywhere for keeping the coutry moving throughout this difficult year. Wishing you all a very Merry Christmas! Catherine, William.' (n.red. – Mulțumim tuturor muncitorilor din transportul de pretutindeni pentru că au menținut țara în mișcare în mișcare în tot acest an dificil. Vă urăm tuturor un Crăciun fericit! Catherine, William !').

Citește și: Ce avere au de împărțit Raluca și Pepe la divorț.Dețin afaceri de peste 450.000 de euro!

Citește și: Cum s-a adaptat Omid Ghannadi, de la Visuri la Cheie, în România:„Nu aș putea să părăsesc țara ca să trăiesc din nou în Iran'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Liptak, la 8 ani după ce a plecat de la PRO TV:„Nu sunt nostalgică'

Citește și: Dani Oțil, în conflict cu Șerban Huidu:„Ai destule pe cap, mai importante decât să mă cerți pe mine!'. De la ce a pornit scandalul

Prințul William a salvat situația

Dat fiind că momentul risca să se transforme într-unul mult prea jenant, Prințul William a trecut cu eleganță peste greșeala soției sale, greșeală produsă, evident, din grabă sau din neatenție, făcând un gest care i-a făcut pe cei din jur să uite pe moment de gafa soției sale… William s-a îndreptat spre tăblița unde scrisese soția lui și s-a semnat și el, doar că… a făcut-o cu mâna stângă, un detaliu complet necunoscut până acum.

Călătoria Ducilor de Cambridge a fost organizată astfel încât cuplul regal să le poată mulțumi lucrătorilor din prima linie, voluntarilor, profesorilor, elevilor și tinerilor pentru toate eforturile pe care le-au făcut pentru semenii lor în această perioadă dificilă.

„Altețele lor regale vor să transmită mesaje de mulțumire și de recunoștința oamenilor pentru toate eforturile lor de a menține populația în siguranță și de a menține țara în mișcare', a declarat o sursă potrivit Daily Mail.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton