Kate Middleton, prima apariție cu mască! Ducesa de Cambridge e adorabilă chiar și cu fața acoperită

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton s-a afișat pentru prima oară cu mască de protecție de la începutul pandemiei de coronavirus, iar fanii au fost încântați de lookul fresh și surprinzător al Ducesei de Cambridge.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deși nu a renunțat nicio clipă la îndatoririle regale, Kate Middleton a ieșit până acum doar în spații deschise, unde nu a fost nevoie să poarte mască de protecție. Deși a respectat de fiecare dată distanțarea socială, Ducesa de Cambridge a fost totuși criticată criticată pentru alegerea ei, în condițiile în care pandemia de coronavirus încă face ravagii.

Kate Middleton, cu masca asortată la ținută

Kate Middleton a mers recent în Sheffield, unde a vizitat Baby Basics, o organizație care ajută familiile cele mai vulnerabile din Marea Britanie. Dat fiind că a intrat în contact cu un număr mare de voluntari, Ducesa de Cambridge a respectat regulile guvernamentale purtând mască și păstrând distanța socială.

Citește și: Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum: „Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească”/ EXCLUSIV

Catherine Duchess Of Cambridge visits Baby Basics UK and Baby Basics Sheffield, UK – 04 Aug 2020Catherine Duchess Of Cambridge visits Baby Basics UK and Baby Basics Sheffield, UK – 04 Aug 2020

Este pentru prima oară când Kate a fost văzută purtând mască în cadrul unei apariții publice, așadar Ducesa a transformat, fără să fi intenționat asta vreo clipă, ocazia într-un moment memorabil. Ea a ales să poarte o mască de protecție cu un motiv floral delicat, de la brandul Amaia London (în valoare de 15 lire sterline) și o superbă rochie midi de vară, de culoare albă, Suzannah, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc Tabitha Simmons. Iar părul proaspăt vopsit, într-o culoare mult mai deschisă, a completat perfect întregul ansamblu.

Chiar dacă a purtat o ținută elegantă, Kate Middleton n-a stat pe gânduri nicio clipă și, cu un șorț în față și mănuși chirurgicale în mâini, a ajutat voluntarii la deschiderea cutiilor cu donații pentru familiile sărace.

Citește și: Jojo dezvăluie cum a cucerit-o Paul Ipate și motivul pentru care nu s-au căsătorit: „Eu nu îl iubesc pentru numele lui”/ EXCLUSIV

Foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton