Îmbulzeală la priveghiul lui Emi Pian! Zeci de persoane s-au înghesuit în curtea interlopului

 Stamen Diana
.

Doliu în lumea clanului Duduianu! Interlopul Emi Pian a murit, după ce a fost înjunghiat mortal într-o răfuială în București. Trupul neînsuflețit a fost adus acasă, iar oamenii s-au îmbulzit în curtea interlopului pentru a-și lua rămas bun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă. Rudele, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe interlop s-au strâns la vila acestuia din Rahova.

Emi Pian, pe numele din buletin Florin Mototolea, a fost ucis ieri noapte după o partidă de barbut. Interlopul s-a stins din viață la Spital Universitar din București, la scurt timp după internare.

Citește și: Ce s-a întâmplat la miezul nopții la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam, amendat după ce a cântat lângă sicriul interlopului

„S-au înjurat 30 de secunde. Apoi s-au luat la îmbrânceli, care au mai durat alte 30 de secunde. Mai apoi, Ciprian Napy a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Pian în gât, apoi în zona plămânilor. A vrut să se asigure că îl termină și i-a tăiat artera femurală. Totul a durat maximum un minut, nimeni nu înțelegea cu exactitate ce se întâmplă', a spus un martor.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă în aplauzele celor prezenți la priveghi, dar și pe muzica lui Dan Bursuc. La microfon, familia acestuia a rugat pe toată lumea să nu se mai înghesuie lângă sicriu.

Când și-a văzut soțul în scriu, Cristinei Mototolea i s-a făcut rău instantaneu și a fost la un pas de leșin. Emi Pian se căsătorise în anul 2015 cu Cristina, iar împreună au doi copii.

Zeci de oameni s-au îmbulzit la priveghi

Cu Poliția și jandarmii de față, zeci de oameni s-au îmbulzit la priveghi fără să mai țină cont de distanțarea socială și de regulile impuse în această perioadă. Cei prezenți la priveghi nu poartă măști și nu respectă distanța în vederea prevenirii contractării coronavirusului.

Citește și: Dezvăluiri halucinante în cazul morții lui Emi Pian. Avocatul clanului Duduianu spune totul despre răzbunarea interlopilor

Pe gardul casei lui Pian a apărut un afiș cu imaginea lui, însoțit de mesajul: „Nu te vom uita niciodată! Regele Emi Pian'.

Emi-Pian-1Emi-Pian-1

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton