Kate Middleton folosește un limbaj codat când copiii ei își iau nasul la purtare în public! Cum reușește să-i liniștească pe Charlotte, George și Louis

 Oana Pantazi
.

Înainte de a fi Ducesă de Cambridge și soția viitorului moștenitor al tronului Marii Britanii, Kate Middleton este mamă și se confruntă cu aceleași probleme care le dau de furcă femeilor obișnuite. Iată cum își ține Kate copiii în frâu atunci când își iau nasul la purtare, fără a atrage atenția!

Kate Middleton are apariții impecabile la fiecare ieșire în public, fie ea oficială sau nu, dar dacă Ducesa de Cambridge este obișnuită cu protocolul și, în general, cu rigorile Casei Regale Britanice, micuții ei și ai Prințului William, chiar dacă au ca prefix titulatura de Prinț și Prințesă, sunt, până la urmă, tot copii și nu pot fi întotdeauna ținuți din scurt. Asta este cu atât mai dificil cu cât mama lor este persoană publică și orice gest nepotrivit ar fi aspru sancționat.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt, drept urmare, un trio pe cât de adorabil, pe atât de neastâmpărat, dat fiind că cei trei copii ai Ducilor de Cambridge au 6 ani, 4 ani și aproape 2 ani… Drept urmare, conform publicației The Sun, Kate Middleton folosește cuvinte codate, atunci când se află în public, pentru a le atrage atenția copiilor ei când întrec măsura, fără a părea că-i dojenește.

Iar dacă Prințul George e mai timid și Louis e încă prea mic, Prințesa Charlotte, se pare, face cât doi băieți. De-a lungul timpului, unica fiică a Ducilor de Cambridge a făcut deliciul presei de nenumărate ori, pe agențiile de presă apărând nenumărate fotografii în care prințesa scotea limba la fotografi sau își arăta vădit nemulțumirea față de cei din jur…

Kate Middleton nu își pedepsește copiii, dar le impune limite

Kate Middleton a fost auzită nu o dată în public spunându-le copiilor ei: „Haideți să luăm o pauză!”, cuvinte care, în alte condiții, s-ar fi transformat probabil în „Potoliți-vă!”. Ducesa de Cambridge mai are o strategie, care nu dă greș niciodată. Când copiii încep să se agite excesiv, Kate îi mângâie pe creștet și aproape întotdeauna se apleacă la nivelul lor pentru a le vorbi, gest care îi liniștește de fiecare dată.

De altfel, cuvintele magice „Haideți să luăm o pauză!” sunt folosite de ducesă și în spatele ușilor închise, acesta fiind semnalul pentru copii că a venit momentul unor activități individuale. Charlotte și George se apucă atunci de citit sau de făcut puzzle, iar după ce se liniștesc, mama lor le permite să se întoarcă la activitățile comune. Ducesa de Cambridge nu le îngrădește însă prea mult comportamentul micuților săi, deoarece, mai important ca orice pentru ei, în pofida statutului, care și așa le impune prea multe reguli, e să fie copii.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton