Karmen a dezvăluit sexul copilului. Declarații EXCLUSIVE despre sarcină: ”Am făcut în jur de 16 teste...”

 Stamen Diana
.

Frumoasă și talentată, Karmen este o revelație a lumii muzicale. Dar când au apărut zvonurile că ar fi și însărcinată, interesul asupra ei a crescut brusc. N-a vorbit deloc despre acest subiect până acum, dar a acceptat să o facă special pentru VIVA!, într-o ședință foto de excepție și un interviu exclusiv în care spune… tot! Exclusivitățile nu se opresc aici, deoarece Karmen ne-a dezvăluit sexul copilului. 

Ai aflat dacă veți avea fetiță sau băiat? Ce vă doriți?

În procent de 90% ni s-a zis că va fi băiat, dar nu pot să mă pronunț 100% până când nu primesc acest procent de la doamna doctor. Eu îmi doresc băiat, părinții iubitului meu își doresc fată, tata își dorește fată, iar mama își dorește băiat. Bobo, în schimb, e când așa, când așa. Azi își dorește băiat, deoarece consideră că e mai bine să ai băiat, însă mâine își dorește fată, pentru că fetele sunt mai iubărețe. Nu contează ce va fi, sănătos să fie, îl vom iubi necondiționat, așa cum și părinții noștri au făcut-o cu noi. (…) Am făcut în jur de 16 teste, pentru că nu îmi venea să cred, el deja era 100% sigur. Eu continuam să zic că nu are cum, dar nu pentru că nu îmi doream, ci pentru că era șocul prea mare. Eu mi-am dorit foarte mult acest copil și când am văzut, abia așteptam să mă bucur, însă era un șoc, nu puteam să scot niciun cuvânt, nu îmi venea să cred.

Karmen, primele imagini însărcinată! Pictorial EXCLUSIV cu burtica de gravidă

 

Karmen a dezvăluit sexul copiluluiKarmen a dezvăluit sexul copilului

Revista VIVA! poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei, începând cu data de 1 martie și se vinde împreună cu un CHOKER cadou, la prețul special de doar 9,90 lei.

Coperta VIVA! martie

Coperta VIVA! martie

Citește și: Prima imagine cu Karmen în costum de baie, după ce s-a spus că este însărcinată. Artista se distrează în Dubai

Citește și: Karmen este însărcinată. Artista va deveni mamică la doar 21 de ani

FOTO: Vlad Andrei, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton