Kanal D a anulat emisiunea lui Denise Rifai cu Diana Şoşoacă. Politicianul a reacționat

 Oana Pantazi
.

Kanal D a anulat interviul lui Denise Rifai cu Diana Șoșoacă, ce urma să fie difuzat duminică. Emisiunea a fost înlocuită cu o reluare a unei emisiuni cu Andreea Mantea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Interviul lui Denise Rifai cu senatoarea Diana Șoșoacă a fost anulat de Kanal D. Așteptată cu interes, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” având-o drept protagonistă pe Diana Șoșoacă, ce ar fi trebuit să se difuzeze duminică, a fost scoasă de pe post, fiind înlocuită cu o emisiune în reluare a Andreei Mantea.

Kanal-D-a-anulat-inteviul-lui-Denise-Rifai-Diana-Sosoaca-1Kanal-D-a-anulat-inteviul-lui-Denise-Rifai-Diana-Sosoaca-1

Kanal D a anulat emisiunea lui Denise Rifai cu Diana Şoşoacă

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” care ar fi trebuit să fie difuzată duminică de la 22.30 a fost înlocuită cu o reluare a unei emisiuni cu Andreea Mantea. Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Kanal D nu au comentat decizia de a scoate emisiunea de pe post.

Citește și: Nou născuți și prematuri intubați din Ucraina, feriți de război într-un adăpost anti-rachetă.Imagini cutremurătoare

Citește și: Papa Francisc s-a dus la ambasada Rusiei, după izbucnirea războiului ruso-ucrainean.Gest fără precedent la Vatican

Citește și: Ce mesaj a transmis Zelenski, președintele Ucrainei, pentru români: „Simțim sprijinul politic și de apărare'

Citește și: O mamă a cinci copii a murit în timpul războiului dintre Rusia și Ucraina. Iryna Tsvila era veteran de război

În schimb, Diana Șoșoacă a reacţionat pe contul personal de socializare după ce intreviul cu ea n-a mai fost difuzat de Kanal D.

„Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, anulată de sistem, după ce azi am fost în Vama Siret şi am arătat ADEVĂRUL pe care televiziunile îl asasinează!', a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Inteviul lui Denise Rifai cu Diana Şoşoacă fuses anunţatîncă de joi, prin intermediul unui comunicat de presă, în care erau dezvăluite şi câteva dintre întrebările ce urmau să-i fie adresate.

Căutați sprijin rusesc?', V-ați vaccinat pe furiș?', V-a fost vreodată rușine de ce ati făcut?', sunt doar câteva dintre ele. 

Senatorul AUR Diana Şoşoacă a avut, de când a început războiul din Ucraina, numeroase luări de poziţie contra Ucrainei, pe pagina sa de Facebook. A susţinut inclusiv că nu ar exista niciun conflict armat şi a postat imagini de pe webcamurile din Kiev. Postările senatoarei au fost sancționate de o mare parte a internauților, în comentarii, pe pagina sa de socializare.

De ce a plecat Diana Șoșoacă din emisiunea lui Mihai Gâdea

La finele lunii ianuarie. Diana Șoșoacă a ales să părăsească emisiunea lui Mihai Gâdea, după ce a intrat în conflict cu moderatorul. Atunci, invitați au fost Diana Şoşoacă, Beatrice Mahler, directorul Institutului Marius Nasta din Bucureşti, dr. Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș, dr. Adina Alberts, invitatul permanent Mugur Ciuvică și jurnalistul EVZ Mirel Curea.

Spiritele s-au încins în timpul discuțiilor despre pandemie, mai ales după intervenția senatoarei Diana Șoșoacă. Moderatorul emisiunii s-a văzut în poziția de a o avertiza că îi va opri microfonul, dat fiind că nu se putea purta un dialog. În cele din urmă, la pauza publicitară, Diana Șoșoacă a părăsit platoul.

Mihai Gâdea: Doamna avocat, cu toată dragostea, întrebările în această emisiune le pun eu.

Diana Şoşoacă (către medicii din platou): Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbeşte?

Mihai Gâdea: Doamna senator!

Diana Şoşoacă: Da.

Mihai Gâdea: Ce mai faceţi?

Diana Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa şi pe mine să pun nişte întrebări, eu nu ştiu unde este gripa.

Mihai Gâdea: Da, eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată.

Diana Şoşoacă: Dar eu chiar vreau să ştiu.

Mihai Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut, şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte. Este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif.

Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea…

Mihai Gâdea: Da, doamna senator.

Diana Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră.

Mihai Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum? (Vorbesc unul peste celălalt). Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul.

Diana Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi, oricum, de-a lungul anului trecut, am avut parte de un abuz psiho-emoţional.

Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv.

A urmat pauză publicitară, iar la revenirea în studio, Diana Şoşoacă nu mai era prezentă în platou: ‘Doamna Șoșoacă a plecat din emisiune, dar nu e nicio problemă, vin specialiști mari în studio’, a anunțat Mihai Gâdea.

Duminică, postul de televiziune Kanal D a anulat interviul pe care Denise Rifai trebuia să-l aibă cu Diana Șoșoacă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton