Kamara a fost eliminat de la FERMA. Cine a învins duelul pentru postul de fermier-șef

 Pirvu Cristina
.

În urma duelului, Kamara a fost eliminat de la FERMA. După mai bine de o lună petrecută la munte, acesta nu a mai continuat competiția și și-a luat adio de la marele premiu. Marius Crăciun l-a învins!

În ediția de marți, 30 aprilie 2019, a emisiunii Ferma, a avut loc un duel pentru stabilirea noului fermier-șef, care s-a lăsat cu eliminare.

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii, a fost cea care i-a anunțat pe concurenții de la Ferma că din această săptămână duelul pentru funcția de fermier-șef va fi cu eliminare. Kamara a fost eliminat de la Ferma, după ce s-a luptat cu Marius Crăciun, cel care a devenit coordonatorul activităților de la Văliug.

Kamara, mărturisire dureroasă: „Aș schimba ziua în care s-a născut Leon!'

Chiar dacă, în ultima vreme, Kamara a ieșit în evidență mai mult din cauza problemelor amoroase, pe care le-a împărtășit, în prime time, în cele mai urmărite emisiuni de noapte de la TV, artistul trăiește o dramă pe care doar un părinte o poate înțelege. Fiul său, Leon, în vârstă de 4 ani, suferă de o afecțiune care îl împiedică să se dezvolte normal, iar asta este cea mai mare durere a sa.

Tocmai de aceea, artistul concurează acum la Ferma, competiție pe care speră să o câștige de dragul fiului său, pentru a-i putea oferi operația de care are nevoie: 

„Am o relație specială cu ambii mei copii. Pe fiica mea o văd puțin mai rar, pentru că este ocupată cu facultatea. Sunt foarte apropiat de Leon, pentru că îmi petrec foarte mult timp cu el. Este un fel de suflet-pereche, stăm mereu împreună, este confidentul meu'.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton