Julia Roberts are o sosie! Tânăra trăiește în America, e cântăreață și seamănă cu faimoasa actriță ca două picături de apă

 Oana Pantazi
.

Dacă o vezi pe Arpi Petrosyan, nu ai niciun dubiu că te afli în fața Juliei Roberts în tinerețe. De altfel, tânăra artistă a făcut senzație pe internet din acest motiv, după ce a apărut prima oară pe YouTube!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Arpi Petrosyan face senzație pe internet din mai multe motive, cel mai important fiind vocea ei absolut specială, fiindcă deși fanii o știu datorită pieselor ever green interpretate, frumoasa armeancă este cântăreață de operă. Nu în ultimul rând, Arpi a devenit faimoasă și datorită asemănării sale frapante cu actrița Julia Roberts, cântăreața fiind întrebată nu o dată dacă nu cumva este fiica acesteia.

Arpi are zâmbetul Juliei Roberts

Arpi Petrosyan seamănă cu Julia Roberts inclusiv la zâmbet, limbajul mimicogestual e identic și, după cum cântă, mai mult ca sigur că nu-i lipsește nici talentul actoricesc. Vocea ei joasă, de o senzualitate aparte, situată undeva între mezzosoprană și contralto, a fost imediat remarcată pe internet, Arpi având deja o mulțime de fani. Deși și-a inaugurat canalul de YouTube la finele lui decembrie 2019, artista are deja o jumătate de milion de vizualizări pentru cele 7 videoclipuri postate.

Citește și: La patru luni de la despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a transmis un mesaj cu subînțeles: 'Buzele tale au spus minciuni'

Arpi-petrosyanArpi-petrosyan

Julia Roberts, secretul frumuseții

La 52 de ani, Julia Roberts arată la fel de bine ca în tinerețe. „Frumușica” Americii susține că rețeta prin care o femeie poate rămâne mereu frumoasă este la îndemâna oricui. Optimismul și umorul sunt cele două ingrediente pe care ea le folosește și care au ajutat-o atât în carieră, cât și pe plan personal. Acestea sunt secretul tinereții ei.

Citește și: Alina Ceușan a întâmpinat multe greutăți în primul trimestru de sarcină: „Nu am putut să fac sport, nu am putut să beau cafea, am avut anumite intoleranțe” / EXCLUSIV

„Cred că optimismul și simțul umorului te ajută, însă fericirea e un lucru ce trebuie cultivat. Odată ce ai găsit-o, ai descoperit și secretul frumuseții', a declarat actrița pentru revista You.

„Nu mă trezesc dimineața superbă. Sunt perfect conștientă de câți oameni este nevoie pentru a-ți da acest aspect de star de cinema. Sunt doar o femeie normală care face ceva extraordinar', a mai declarat actrița.

FotoȘ Hepta, Facebook, Instagram, captuă YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton