Unii o critică, alții o adoră! Ce spune Delia despre silueta ei și despre glumele care se fac pe seama poftei sale de mâncare: "Nu sunt adepta unui regim de slăbire. Încerc să..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Nu de puține ori, Delia a fost surprinsă mâncând, chiar și dulciuri, în fața camerelor de filmat. Nu prea se abține și recunoaște că își face cam toate poftele. Cu toate acestea, are o siluetă de invidiat! Care este, de fapt, realitatea din spatele unui trup zvelt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pentru că apetitul  tău,  aparent insațiabil, a devenit inclusiv subiect de roast la iUmor, nu pot să nu te întreb: cât mănânci, de fapt? Noi suntem convinși că mai puțin decât spune… „legenda.

Nu știu dacă atât de mult… (râde) Dar nu știu dacă e mai mult sau mai puțin decât alții. Când mi-e poftă sau foame, nu mă abțin.

Citește și: Lidia Buble a clacat! Despărțirea de Răzvan Simion i-a pus capac și a izbucnit în plâns, pe Instagram:„Pot eu oare s-o iau de la început?'

Cum reușești să-ți menții silueta, în condițiile în care pari destul de atașată de dulciuri? Ai ținut vreodată un regim de slăbire? Ai avut vreodată probleme din cauza unei diete?

Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez.

Recent, la iUmor ai fost și tu, alături de colegii tăi, ținta unor momente de roast foarte acide. Te-a deranjat cu adevărat vreunul dintre comentariile invitaților?

Pe moment, unele pot fi deranjante, dar trec rapid peste.

Citește și: Loredana de la Insula iubirii este însărcinată.Fosta iubită a lui Hamude s-a căsătorit în secret

Bendeac și Cheloo nu te menajează nici ei deloc. V-ați certat vreodată „pe bune în fața sau în spatele camerelor?

Nu, nu ne-am certat. Încercăm să nu ne luăm foarte în serios, să facem diferența între show și realitate.

Cu ce e diferită Delia de pe scenă față de Delia din viața reală? Spune-ne un lucru despre tine pe care nu îl știe nimeni! Poate un moment în care ai fost tristă cu adevărat…

Nu e o diferență foarte mare, doar că, în afara scenei, îmi place să am momentele mele de tihnă, să stau acasă, liniștită, să mă odihnesc, să fac lucrurile pe care le vreau, departe de ochii lumii. Momentele triste vin și trec, ca și cele fericite, contează cum le gestionezi.

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe.Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

Delia-2Delia-2

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton