Jorge și Ramona Prodea au fost nași de botez pentru un băiețel: "A fost o zi magică"

 Dumitrache Laura
.

Jorge și soția sa, Ramona Prodea au petrecut zilele trecute. Cei doi au fost nași de botez pentru un băiețel. Cântărețul a postat câteva imagini pe rețelele de socializare de la marele eveniment. Jorge și partenera sa au fost extrem de emoționați la botezul micuțului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jorge și Ramona Prodea sunt căsătoriți de 9 ani, iar împreună au un băiețel. Cei doi au o căsnicie frumoasă, iar amândoi au copii din căsniciile anterioare. Povestea lor de dragoste este una minunată, iar artistul este împlinit pe toate planurile.

jorgejorge

Ramona și Jorge au luat parte la un eveniment emoționant, pentru că au deveni nași de botez. Cei doi au creștinat un băiețel, iar artistul le-a arătat fanilor din mediul online câteva imagini de la marele eveniment. Artistull a fost surprins în timp ce îl ținea în brațe pe micuț, iar lângă el se afla soția lui, Ramona.

Citește și: Karina, fiica lui Jorge și a Alinei Laufer, a împlinit 14 ani. Ce mesaj i-a transmis tatăl ei:„Să ne încurajăm copiii să viseze'

Citește și:Jorge și-a dus fiul în vârstă de 5 ani la psiholog:'Mi-a spus să nu îl forțez'

Citește și:Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că o terorizează, și după divorț:”Sunt urmărită cu două mașini”

Citește și: Reghe, primul mesaj pentru Anamaria Prodan și fiul lor, după divorț:”Să înțeleagă și doamna că…”

Jorge și Ramona Prodea au fost nași de botez pentru un băiețel

Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta e căsătorit din 2013 cu Ramona Prodea, iar împreună au un băiețel. Zilele trecute, cei doi au fost nași de botez pentru un băiețel.

Jorge a postat pe rețelele de socializare o imagine de la biserică,fiind surprins în timp ce îl ține în brațe pe cel mic. ‘A fost o zi magică’‘, a scris Jorge pe rețelele de socializare.

Jorge și Ramona au sărbătorit 9 ani de căsătorie

Jorge și Ramona Prodea au împlinit recent 9 ani de căsătorie, iar cu această ocazie, artistul a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Jorge și soția lui au împreună un băiețel, iar ambii au copii din căsniciile anterioare. Artistul a fost căsătorit în trecut cu Alina Laufer, iar împreună au o fiică, Karina. De asemenea, Ramona, are o fiică de 20 de ani dintr-o relatie anterioara.

„De 9 ani, de câte ori sufeream și mă lua nebunia, ma liniștea soția! De câte ori mă pierdeam și mă apuca blasfemia, mă îndruma soția! Când voiam „altceva' și mă apuca xenofilia, se reinventa soția! Când eram nervos și mă apuca sfădălia, mă calma soția! Când exgeram și mă lua megalomania, mă potolea soția!

Când cheltuiam prea mult și mă păștea sărăcia, mă pondera soția! Când alții ne bârfesc căsătoria, rămânem tot noi, eu și ea, soția mea! Ești echilibrul meu, de 9 ani! La mulți ani, Pisoi!', a scris cântărețul pe pagina sa de Instagram.

Cum a cunoscut Jorge pe soția sa

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Jorge a vorbit despre căsnicia cu soția sa. Artistul a dezvăluit cum a întâlnit-o pe Ramona. Înainte de toate, cei doi au fost colegi din punct de vedere profesional. S-au întâlnit încă de pe vremea când el era căsătorit cu Alina Laufe. După divorț, Ramona a fost cea care l-a sprijinit, iar ulterior au decis să formeze un cuplu.

„Ea m-a cunoscut pe mine la teatru, ea a venit la repetiție pentru că Ilinca (n.r. fata ei dintr-o relație anterioară), juca și ea la Romeo și Julieta pentru copii. Ea era acolo de fiecare dată când noi repetam, Ramona. Dar noi nu aveam nicio treabă, nu ne gândeam că o să ajungem la asta. Noi și când ne-am întâlnit ne-a făcut cunoștință o prietenă comună.Ea m-a ajutat atunci pentru că eu nu mai aveam acces la nimic, la firma mea, la conturile mele, și ea m-a ajutat atunci să trec de hopul ăsta până când eu mi-am făcut altă firmă, mi-am încasat pe firma mea. Se zicea atunci că mi-a luat mașină ea, că m-am dus după bani, dar asta s-a întâmplat. Am făcut un leasing pe firma ei ca să am cu ce să mă mișc și plăteam.”, a povestit Jorge.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton