Ce relație are Răzvan Simion cu cei doi copii, la 7 ani de la divorțul de mama lor, și cum îi educă: „Mai impunem și limite. E o generație...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce relație are Răzvan Simion cu cei doi copii, la 7 ani de la divorțul de mama lor. Prezentatorul de la Antena 1 ne-a dezvăluit ce educație le oferă. Totodată, ne-a povestit că, pe vremea când era el copil, a avut mai multe colecții inedite. A colecționat bancnote, monede și pumnale. Tot în acea perioadă, el a avut un insectar, dar și un ierbar cu 700 de plante. Despre toate aceste lucruri, dar și despre vacanțe și cei doi copii ai lui, prezentatorul de la Neatza a vorbit într-un interviu pentru viva.ro, la Gala Premiilor TVmania, unde a obținut un premiu alături de colegul lui, Dani Oțil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are Răzvan Simion cu cei doi copii, la 7 ani de la divorțul de mama lor. Răzvan Simion ne-a dezvăluit cum se înțelege în prezent cu fiul lui, Tudor, și cu fiica lui, Ianca. Totodată, Răzvan Simion ne-a povestit și despre copilăria lui. Vedeta a colecționat bancnote, monede și pumnale. Tot atunci a realizat un insectar și un ierbar în care avea nu mai puțin de 700 de plante. Astăzi, matinalul de la Antena 1 spune că este colecționar de amintiri frumoase. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta susține că nu mai spune de dinainte unde va pleca în vacanțe, din superstiție.

IMG_6831IMG_6831
28055884_310938306096476_8007052050753399261_n28055884_310938306096476_8007052050753399261_n

Citește și: Fiul lui Răzvan Simion a împlinit 14 ani. Ce mesaj i-a transmis prezentatorul TV:”Îi facem buletinul”

Citește și: Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Ce mesaj i-a transmis iubita prezentatorului TV:”Te iubește mama Dali”

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu acum, după ce a slăbit enorm. Misha îi ia apărarea după ce a fost criticată că e prea slabă:”Cu ce vă ajută să aruncați vorbe?”

Citește și: Mihai Bendeac a fost amendat de CNCD pentru o reclamă:'A făcut o asociere nepotrivită între o băutura alcoolică și violența împotriva femeilor'

Ce relație are Răzvan Simion cu cei doi copii, la 7 ani de la divorțul de mama lor

Răzvan Simion a avut în copilărie o pasiune frumoasă pentru acele vremuri. A colecționat bancnote, monede și pumnale. Dar a avut și un ierbar cu 700 de plante și insectar cu mai multe specii. Despre ele, dar și despre alte lucruri, vedeta postului Antena 1 a vorbit într-un interviu pentru viva.ro.

Felicirări pentru premiu. Să ne întoarcem în timp. Cum a fost copilăria ta? Ce fel de copilărie crezi că au parte cei din ziua de azi? Și tu ai copii…

Păi și eu ce să spun? Fiica mea a ajuns la 18 ani, băiatul a făcut 14. Deci, le-am trăit și copilăria lor și am învățat să nu le mai cumpăr lucruri de mi-au lipsit mie. Pentru că lor nu le trebuie. Și am învățat să stau în siajul lor și niciodată să-i încurc. E frumos să-i vezi cum se dezvoltă. Ok, mai impunem și limite, dar prefer să se dezvolte.

Îți cer părerea? Tu, lor? Pentru că sunt și tați care le cer părerea copiilor lor, în ziua de azi.

Da, am învățat să discutăm așa, 'tu, cum vezi situația? Cum vrei să faci'. Acum ne gândim la facultăți și întrebăm 'la ce te-ai gândit, care-i planul?' Lucru care nu se prea întâmpla pe vremea noastră. 'Te duci, te faci politehnist, te faci inginer și alte lucruri'.

Nu neapărat îmi dau sfaturi, ci mă țin la curent cu ceea ce este nou. De 'trap' și de nebuniile acestea am învățat de la fiul meu, acum niște ani. Fiica mea mă ține la curent cu 'Emily in Paris', 'Gossip Girl', genul ăsta de viață adolescentină, trăită ca o poveste de Instagram. Și da, în fiecare zi am lucruri de învățat de la ei. Pentru că le merge creierul altfel. Sunt foarte 'smart'.

Cum să spun? E o generație așa… în care eu am mare încredere în ei! Știu că toată lumea îi pune la zid. Dar, uite, am vorbit cu niște copii de la Școala Centrală, zilele trecute, niște elevi de liceu care m-au impresionat teribil. Au niște cunoștințe și niște informații nemaipomenite. Îmi place tare mult.

Cum își educă Răzvan Simion fiica și fiul

Copiii tăi ce ar dori să facă? Către ce ar dori să se îndrepte? Se mai schimbă opțiunile până la terminarea liceului, de regulă.

Către ceva care să îi facă și neapărat fericiți. La asta mă gândesc. Le-am spus că orice ar alege, să găsească un echilibru, să fie fericiți.

Dacă au un tată așa cunoscut. Ei sunt atrași de zona aceasta, de media?

Da. Ei sunt crescuți în platouri de filmare, la X Factor, sunt crescuți la Neatza în backstage, știu toate dimesiunile acestea. Acum, dacă vor dori, nu pot să îi opresc, doar să le facă plăcere. Să nu fie o corvoadă. Pentru mine munca la Neatza este o plăcere, în televiziune, în general.

Prezentatorul TV a colecționat bancnote, monede și pumnale, în copilărie

Tu ai colecționat ceva în copilăria ta sau acum? Dar ei?

Am colecționat timbre. Am avut o colecție interesantă de numismatică, bancnote și monede. Și am avut șase sertărașe de insectar pe care mi le-am făcut, unele singur, altele le-am cumpărat… Cred că am avut 700 de plante într-un ierbar la care am muncit mult timp. Mai aveam o colecție de pumnale, care se află la ai mei. Și acum colecționez amintiri. Cu asta mă ocup. Nu mă mai înconjor de lucruri materiale, nu colecționez mașini, carnețele negre cu nume.

Colecționez amintiri. Îmi plac vacanțele. Îmi place mai mult să trăiesc un apus de soare decât să îl pozez. De aceea am și cam puține poze am făcut în vacanțe. Suntem suma momentelor pe care ni le amintim. Și atunci, lucrez la chestia asta. Cei mici ai mei sunt mult mai pe digital, trebuie să ne obișnuim cu chestiunea aceasta.

Răzvan Simion: 'De foarte mult timp nu mai povestesc ce urmează să fac'

Cea mai frumoasă amintire și cea mai frumoasă vacanță?

Ei, nu se poate. E ca și cum i-ai cere unui cântăreț să spună care e cea mai frumoasă piesă a lui sau cel mai frumos concert al lui. Totdeauna, probabil, va fi următoarea, și amintire și vacanță. Aștept.

Următoarea vacanță unde va fi, mai ales că vin sărbătorile? Unde vei pleca?

E programată, dar prefer să le povestesc decât să le anticipez. Adică e mai mult mai interesant să le povestesc, decât să spun ce mi-aș dori și să nu se întâmple lucrurile acestea. Mă cam sperie gândul ăsta și de foarte mult timp nu mai povestesc ce urmează să fac.

„Îmi place foarte mult mâncarea. Ar trebui să am sute de kilograme'

Și pentru că îți place să călătorești, vreau să știu dacă e vreun lucru pentru care ai suferit cel mai mult în pandemie, care a fost acela?

Eu nu am simțit pandemia așa, pentru că nu am fost izolați, nici măcar o clipă. Dacă ați văzut acolo, conectați. Mi se pare interesant pentru cei care au stat departe, așa, undeva, izolați. Nu știu cum aș fi manageriat treaba asta, dar, pentru că nu am stat izolați, nici nu am simțit cum este să stai așa, departe de cotidian. Nu am simțit așa pandemia, nemaipomenit de apăsat.

Mâncărurile tale preferate? Ești un tip gurmand?

Îmi place foarte mult mâncarea. Ar trebui să am sute de kilograme, dar îmi place să mănânc și să îmi creez din amintirile astea și amintiri culinare. Uite, am fost vara aceasta în Maroc, în Marakesh și sunt absolut fascinat de tot ce înseamnă cultura aceasta gastronomică, a unui popor nemaipomenit, din toate punctele de vedere. Am descoperit un loc nemaipomenit și vi-l recomand, Marakesh.

Foto: Dumitru Angelescu/Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton