Jorge își lasă fiul să poarte haine de fetițe și chiar și-a explicat gestul: „L-am dat și cu ojă”

 Lupescu Anca
.

Jorge a vorbit despre controversatele imagini în care fiul său poartă haine de fetiță. Cântărețul și-a apărat copilul și a explicat că are doar 3 ani și jumătate. În plus, artistul spune el își susține băiețelul și a vorbit despre rolurile impuse de societate pentru cei mici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jorge a dezvăluit că a primit mai multe mesaje în care i s-a spus că nu este în regulă ca fiul lui să poarte haine de fetiță. El a intrat în direct într-o emisiune tv și a explicat de ce își lasă copilul să poarte rochii și să se joace cu păpuși.

Cântărețul a mărturisit că și el a avut rețineri la început, dar a înțeles că trebuie să-și suțină fiul și că 'nu are legătură cu sexualitatea'.

„Și eu am avut mici rețineri la început. (…). Nu are legătură cu sexualitatea, ci cu faptul că trebuie să ne susținem copiii să fie liberi, să experimenteze. Suntem alături de el și de copiii noștri să-i ajutăm să fie mult mai evoluați emoțional', a afirmat Jorge, în cadrul emisiunii tv.

Artistul a vorbit și mesajele pe care le primește și despre faptul că i-a fost sugerat un psiholog. Totuși, Jorge nu consideră că este nimic în neregulă cu felul în care băiatul său se exprimă.

jorge-si-karinajorge-si-karina

Sunt mult mai multe mesaje în care ne spun că suntem săriți de pe fix și că nu înțelegem că trebuie să-i punem copilului că el e băiat, nu fetiță. Ni s-a sugerat și un psiholog, dar noi mergem pe drumul nostru în a ne susține copii să experimenteze, să exploreze. L-am dat și eu cu ojă pe David, i-am cumpărat bentițe cu codițe…. Asta e realitatea. Îmi iubesc copiii așa cum sunt, nu așa cum vor alții să fie', a completat acesta.

Jorge: 'Eu purtam tocurile mamei mele'

Mai mult, artistul a mărturisit că și el făcea la fel când era mic. Curiozitatea specifică vârstei nu are legătură nicidecum cu sexualitatea, ci pur și simplu este felul prin care copilul se exprimă și sunt lucruri care trebuie luate ca atare, nu asociate cu orientări sau înclinații de altă natură.

„Eu purtam tocurile mamei mele. Mă duceam în dormitor și-mi puneam tocurile. Toți bărbații fac asta. Degeaba se bat cu pumnul în piept, că sunt mari macho și mari bărbați', a spus Jorge.

Citește și:

John Travolta a ajuns de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat actorul după ce i-a murit soția de cancer

Jo și Juno s-au despărțit definitiv. Primele declarații ale cântăreței: „Am greșit’

O vedetă populară pe Instagram, găsită moartă la marginea unui drum. Tânăra era complet dezbrăcată!

Cântărețul Jorge are deja o familie destul de numeroasă, formată din Ilinca (16 ani), fiica soției sale, Karina (8 ani), fata sa din prima căsătorie, și bebelușul David, băiatul său și al Ramonei, actuala lui soție.

Pe toți trei, spune artistul, îi iubește la fel de mult și le acordă atenție în egală măsură. 'Trei este un număr magic, chiar dacă doar doi sunt ai mei, de sânge, o iubesc la fel de mult și pe Ilinca, stăm împreună și ne bucurăm de viață în fiecare zi', a declarat acesta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton