Cine e Robert Vasiliu, alias Ragnar, de la Chefi la Cuțite

 Lupescu Anca
.

Robert Vasiliu este bucătar și a decis să participe în sezonul 8 Chefi la cuțite pentru a demonstra cât de priceput este, atunci când vine vorba de bucătărie. Are 25 de ani și la audiții ales să pregătească o rețetă de tagliatelle cu mușchi de vită și sos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurentul de la Chefi la cuțite i-a impresionat pe cei trei jurați cu preparatul său. Cu toate astea, cei trei chefi au decis să îl „fiarbă' puțin.

Cu multă atenție, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat și au analizat fiecare detaliu din farfurie.

Odată ajuns în fața celor trei jurați de la Chefi la cuțite, Robert Vasiliu a dezvăluit că a făcut liceul de sculptură, apoi a făcut studii de tehnică dentară și ulterior s-a apucat de bucătărie, alegând să se mute de la Constanța la Cluj, un oraș mai dinamic și mai ofertant.

Este din Constanța, dar lucrează în Cluj. Este un tânăr ambițios, care este pregătit să arate tot ce poate.

„Clujul este avangarda României în materie de bucătărie', a dezvăluit Florin Dumitrescu tânărului.

„Simțeam că în Constanța nu mai e ce-a fost odată. Vara era foarte aglomerat, iarna era pustiu. Am zis să mă duc undeva unde e mai calibrată zona. Nu am stat acolo pe perioada de pandemie. Am fost pe vase de croazieră un scurt timp'

Dincolo de criticile și observațiile aduse, cei trei chefi i-au oferit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiție! „Ciudat', a fost reacția lui când a văzut cele trei cuțite.

img-12img-12

„Ești emotiv și n-ai încredere în preparatul tău. E un preparat foarte gustos! Și pastele făcute în casă sunt senzaționale. Sunt puțini care fac asta aici', a spus chef Dumitrescu.

Robert își dorea să meargă mai departe în echipa lui Chef Sorin Bontea, însă planurile i-au fost date peste cap. Chef Cătălin Scărlătescu l-a ales în echipă, după probele de bootcamp.

Robert Vasiliu, alias Ragnar, a intrat în echipele Chefi la Cuțite și s-a făcut remarcat

Robert Vasiliu și-a câștigat rapid porecla de Ragnar, asta pentru barba lungă și părul roșcat. Și-a făcut rapid prieteni încă din bootcamp. S-a împrietenit cu Vlăduț, Cătălin Rizea, Foca, Paul Maxim și Romică. A ajuns în aceeași echipă cu Rizea și Paul Maxim, așa că acum fac un trio de pomină.

Robert Vasiliu a fost totuși criticat de ceilalți concurenți, mai ales de cei din echipa dungilor, de la chef Sorin Bontea, care îl percep pe acesta fiind arogant. Între el și Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Bontea, s-a iscat o adevărată antipatie. Cei doi se luptă la fiecare duel individual să demonstreze care este cel mai bun.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

În plus, Robert Vasiliu îi înțeapă cu ironii pe cei din echipa dungilor ori de câte ori are ocazia.

Robert este un bucătar priceput și a demonstrat acest lucru atât la battle-uri câd și în probele individuale. Cu toate astea, el a mai avut și zile proaste, în care pur și simplu s-a pierdut și a fost la un pas de eliminare. Concurenții au fost nevoiți să gătească ciocolată cu anumite ingrediente, iar el a primit piper roșu.

A făcut o budincă de orez cu lapte, pe un pat de biscuiți cu cremă de ciocolată și piper roșu. Chefii au considerat preparatul deloc inspirat. Chiar și Ragnar a recunoscut că desertul lui nu a fost deloc bun și că nu a avut niciun fel de idee la proba de desert.

Cu toate acestea, el s-a salvat și a mers mai departe, ajungând în battle 11 alături de Cristian Boca, Cătălin Rizea, Paul Maxim și Lavinia Ilcău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton