Jojo are probleme grave de sănătate: "Am făcut RMN, am o inflamație destul de mare"

 Laciu Andreea
.

Jojo este una dintre vedetele autohtone care ține constant legătura cu fanii ei, prin intermediul rețelelor de socializare. De data aceasta însă, veștile anunțate de actriță nu au fost unele bune. Se pare că blondina trece prin clipe grele, din cauza unor probleme grave de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Se pare că actrița a ajuns pe mâna medicilor. Din fericire, aceștia i-au pus rapid un diagnostic. În ultima perioadă, Jojo a avut constant probleme la nivelul spatelui. S-a decis să facă totuși niște investigații de specialitate, căci s-a săturat de acestea. După ce a cerut ajutorul specialiștilor, vedeta a făcut și un RMN.

După toate analizele, Jojo a primit vestea din partea medicilor și diagnosticul. Partea bună este că nu va fi nevoită să se opereze și nici nu este o problemă care să îi afecteze momentan în mod serios coloana vertebrală. Chiar și așa însă, actrița a fost nevoită să asculte cu sfințenie indicațiile doctorilor.

jojo-probleme-de-sanatate-1jojo-probleme-de-sanatate-1

Jojo are probleme serioase de sănătate

Actrița a fost nevoită să stea 10 zile la pat, să evite orice mișcare potențial periculoasă pentru coloana vertebrală. În urma analizelor, a aflat că are o inflamație destul de mare, dar nu este nevoie de operație.

„Sunt zece zile în repaus cu spatele. Trebuie să vă spun că nu am nimic la coloană, nimic grav cel puțin. Am o inflamație destul de mare, nu trebuie nimic operat. Am fost la consultație, am făcut RMN și trebuie să urmez un tratament cu anti-inflamatoare și analgezice și să stau la pat', a spus Jojo pe pagina sa de Instagram, în timp ce stătea, bineînțeles, la pat.

Citește și: Jojo și Paul Ipate, vacanță cu peripeții!De ce a venit Poliția, la aterizare

Citește și: Îl mai ții minte pe Dan Bordeianu? Cum arată și cu ce se ocupă acum celebrul actor de telenovele

Citește și: Jojo dezvăluie cum a cucerit-o Paul Ipate și motivul pentru care nu s-au căsătorit:”Eu nu îl iubesc pentru numele lui”/ EXCLUSIV

Jojo, mesaj emoționant după incendiul de la Matei Balș

Atunci când s-a petrecut tragedia, frumoasa actriță a stat cu sufletul la gură de emoție. Bunul ei prieten, Toni Grecu, a fost internat chiar în secția care a luat foc. Din fericire, el a reușit să se salveze. Jojo a postat la acel moment un text emoționant, după ce a aflat că Toni a fost scos din infern.

„Dimineata asta este una foarte trista. Scriu dimineata asta pentru ca aici este dimineata. M-am trezit intamplator la 6.00 ora locala cu un sentiment ciudat. Aveam telefonul plin de mesaje cum ca pavilionul Covid al pacientilor care necesitau oxigen la Matei Bals a luat foc…

A inceput sa-mi bata inima foarte tare pentru ca stiam ca unul dintre cei mai importanti oameni din viata mea e acolo. Toni a scapat din cosmarul care s-a petrecut la Matei Bals si ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta minune„, și-a început Jojo mesajul, la acel moment.

Inainte de a sti ca e bine am trecut insa prin aceleasi ganduri si stari prin care au trecut toti ceilalti care aveau pe cineva drag inauntru. Oameni si-au pierdut oamenii dragi…. Altii ii au pe cei dragi in stare grava. Am inima atat de mica.

Vazuti de sus suntem neinsemnati, dar unii pentru ceilalti insemnam enorm de mult, poate chiar un univers intreg! O sa ma rog azi pentru toti cei afectati de aceasta tragedie! Dumnezeu e mare! Va iubesc!', se încheie mesajul postat de Jojo, pe contul ei de Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton