Gabriel Fătu, dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Decizia instanței

 Stamen Diana
.

Gabriel Fătu s-a ales cu dosar penal, după ce oamenii legii l-au prins la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Acum, instanța a luat decizia în privința actorului de comedie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anul 2020 nu a fost unul prea bun pentru actorul de comedie. Se războiește cu fosta soție pentru custodia copilului, iar finalul anului trecut, Gabriel Fătu a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Pe numele actorului a fost deschis un dosar de urmărire penală pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, potrivit Cancan.

Gabriel Fătu și Georgiana divorțează (2)Gabriel Fătu și Georgiana divorțează (2)

Zilele trecute, Gabriel Fătu a primit decizia pe care instanța a luat-o, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 din București au decis renunțarea la aplicarea pedepsei. Cu toate că a primit doar un avertisment, Gabriel Fătu a fost obligat la plata sumei de 1.500 de lei, cheltuieli de judecată.

Citește și: Gabriel Fătu divorțează la 5 ani de la nuntă. Georgiana, soția actorului, l-a chemat în instanță

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei: „Eram ușor sălbatică' / EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea, pregătit să se însoare din nou: „Mă văd la Starea Civilă cu Medana. Dacă vine și un copil…'

Citește și: Daniela Crudu intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Reacția ei, după ce s-a pus că lui îi plac bărbații

Decizia luată de instanță în cazul lui Gabriel Fătu

'Tip soluție: Renunţare la aplicarea pedepsei. Soluția pe scurt: În baza art. 396 alin.10 și 3 C.proc.pen. rap. la art. 80 C.pen., dispune renunţarea la aplicarea pedepsei faţă de inculpatul Fătu Gabriel-Dumitru, fiul lui …, cu privire la săvârșirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 din C.pen

În baza art. 81 C.pen. aplică inculpatului Fătu Gabriel-Dumitru un avertisment. În temeiul art. 272 C.proc.pen. rap. la art. 274 alin. 1 C.proc.pen. obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.500 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Ia act că inculpatul a fost asistat de apărător ales. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei de pe minută. Pronunţată în şedinţă publică', se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2 din București.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton