Johnny Depp şi Amber Hard – Nu mai e cale de întors. Actorul şi-a modificat tatuajul dedicat lui Amber

 Florentina Liutic
.

Johnny Depp şi Amber Heard se află în plin divorţ, iar actorul a ales să-şi dezvăluie sentimentele într-o manieră foarte originală.

 

depp1

El şi-a modificat tatuajul dedidicat lui Amber, pe care şi-l făcuse pe mâna dreaptă într-un cuvânt extrem de jignitor la adresa acestia.

 

Astfel „SLIM' (slăbuţa) , numele de alinit pe care i-l dăduse lui Amber a devenit „SCUM' (gunoi, mizerie), Johnny Depp dând de înţeles că nu mai este cale de întoarcere.

 

depp3

 

Actorul nu este la prima experienţa de acest gen, el modificându-şi în trecut şi tatuajul de pe braţ pe care i-l dedicase actriţei Winona Ryder, împreună cu care a a avut o relaţie de 4 ani în anii 90. Astfel „Winona forever' (Winona pentru totdeauna) s-a transforat atunci în „Wino forever' (Beat tot timpul). Winona i-a luat apărarea recent declarând pentru ziarul „Time': „Nu a fost niciodată aşa cu mine. Nu îl cunosc decât ca pe un tip foarte iubitor şi amabil cu cei pe care îi iubeşte'.

 

depp2

 

Amber Heard a înaintat recent actele de divorţ, acuzându-şi soţul de violenţă domestică, vorbind în faţa avocaţilor de abuzuri fizice şi psihice şi obţinând un ordin de restricţie împotriva acestuia.

 

Actorul a preferat să nu vorbească despre acest subiect, însă gestul său de acum este cea mai puternică declaraţie pe care putea să o faca la adresa lui Amber. El s-a retras pe insula pe care o deţine în Bahamas şi tot ce vrea este să-şi vadă cei doi copii pe care îi are cu Vanessa Paradis. Cât despre proces, nu îşi face prea multe griji, lăsând totul în seama avocatului său.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton