5 ani de la căsătoria Prinţului Albert al II-lea de Monaco cu Charlene

 Florentina Liutic
.

Pe 2 iulie, Prinţul Albert al II-lea de Monaco şi soţia lui, Prinţesa Charlene, au sărbătorit 5 ani de căsătorie.

 

Cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii grandioase ca a avut loc la palatul princiar din Monaco, în prezenţa a numeroşi reprezentanţi ai monarhiilor lumii, iar în cei 5 ani au apărut diverse zvonuri legate de relaţia lor.

 

Părinţi ai unei perechi de gemeni în vârstă de 1 an şi jumătate, Albert şi Charlene par acum mai fericiţi ca oricând.

 

Cei doi s-au cunoscut în anul 2000 cu ocazia unui eveniment sportiv desfăşurat la Monaco şi s-au afişat împreună 6 ani mai târziu.

 

Dupa anunţarea logodnei, căsătoria a fost programată pentru 2 zile, pe 1 iulie 2011 se căsătoreau civil, iar in ziua următoare s-a desfăşurat căsătoria religioasă. Charlene a arătat atunci minunat, ea purtând o rochie albă Armani Prive.  Luna de miere aveau să o petreaca în Africa de Sud, ţara natală a lui Charlene.

 

La sfârşitul anului 2014, pe 10 decembrie, Charlene aducea pe lume doi copii, Gabriella şi Jacques de Monaco, spre marea bucurie a Prinţului Albert al II-lea şi a întregului regat.

 

În 2015, când Albert a sărbătorit 10 ani de domnie, Charlene i-a făcut cea mai frumoasă declaraţie. Adresându-se pentru prima dată în public în limba franceză, aceasta a spus: Eşti prinţ al inimii şi eşti prinţul inimii mele', ceea ce l-a emoţionat până la lacrimi pe soţul ei.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton