Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei s-au despărțit! A înșelat-o cu prietena ei cea mai bună

 Lăstun Ana Maria
.

Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei s-au despărțit, asta după ce bărbatul a fost surprins ținându-se de mână cu prietena cea mai bună a iubitei sale. Monei nu i-a venit să creadă și în final a luat decizia de a-i spune „adio' lui Jitaru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei s-au despărțit, după ce fanii acestora au fost surprinși să afle ipostazele în care fostul concurent de la Kanal D a fost fotografiat alături de prietena Monei. Concurenta de la Puterea Dragostei este dansatoare într-un club din Costinești, iar toată vara și-o petrece pe litoral, acolo unde i-a fost alături și Jitaru. Cei doi își petreceau vara împreună, iar bărbatul se lăuda cu iubita lui pe rețelele de socializare aproape seară de seară.

Citește și: Mama Cristinei Dorobanțu de la Puterea Dragostei nu a fost de acord ca ea să lucreze în televiziune: „Nu a acceptat…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, deranjată că Jador nu a recunoscut relația lor: „Acum și-ar fi dorit să…”

Citește și: Livian de la Puterea Dragostei s-a afișat cu noua iubită! Cum s-au fotografiat în Mykonos

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei, noi detalii despre despărțirea de Philip: „Am vrut să cer ordin de protecție'

Vestea că Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei s-au despărțit a fost o surpriză pentru mulți, dar motivele care au dus la această decizie sunt, cu adevărat, neașteptate. Pe pagina de Instagram Viperele Vesele au apărut mai multe imagini cu prietena cea mai bună a Monei și Jitaru în ipostaze care mai de care mai romantice. Cei doi se țineau de mână, se îmbrățișau, ba chiar au prins și apusul împreună. Vă puteți convinge de ipostazele romantice făcând click pe galeria foto de mai jos.

jitaru-mona-puterea-dragostei-s-au-despartit-1jitaru-mona-puterea-dragostei-s-au-despartit-1

Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei s-au despărțit, după ce el a înșelat-o

După ce Mona de la Puterea Dragostei a văzut imaginile, tânăra a răbufnit și a postat un mesaj cu subînțeles în secțiunea Story de pe Instagram: „Dragule, oricare femeie îți poate oferi plăcere. Dar cu fericirea cum stai? Fericit are cine să te facă?'

Ulterior, deși încă se afla în stare de șoc, Mona a decis să facă un live pentru a clarifica întreaga situație. Acolo, Mona a confirmat că ea și Jitaru de la Puterea Dragostei s-au despărțit, iar bărbatul ar fi infirmat orice legătură amoroasă cu prietena ei cea mai bună.

Mona, primele declarații despre despărțirea de Jitaru

„Varianta lui a fost că nu are nicio treaba cu ea, că pur și simplu au mers la plajă și că eu dormeam și nu am vrut să mă deranjeze. Iar legat de faptul că au apărut ținându-se de mâna, a spus că pur și simplu se țineau de mâna.

Păi ce ar fi să ne ținem toți de mâna?! Și același lucru l-am spus și eu. Nu am o problema cu faptul că au fost la plajă împreună, dar felul în care au stat la plajă, cum au fost surprinși, te duci cu gândul la mai mult.

De ce trebuie să vă țineți de mână?! Nu mai sunt cu Jitaru! Am aflat din poze, au apărut pe tot internetul. imaginează-ți că eu am aflat treaba asta de pe rețelele de socializare, că să ne înțelegem. Eu îi scriam mesaje să vină la cazare și el nu îmi raspunea. Și ce credeți? Era pe plajă cu prietenă mea. Ce să mai zic?!

 Lucrurile au luat o întorsătură destul de nasoală. Până ieri am sperat că nu e adevărat. Și acum sper că nu e adevărat ceea ce s-a văzut în poze și ceea ce ei au arătat. Nu mă întrebați de împăcare că nu am cum să rapund. În momentul de față chiar nu am cum să răspund. Eu aș vrea să plec de aici, dar sunt la job. Sper să aflu lucruri în continuare', a transmis Mona.

Sursa FOTO: Instagram Viperele Vesele.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton