VIVA! Shopping with Stars: vedetele dau tonul în modă la ParkLake Shopping Center!

 Oana Pantazi
.

VIVA! continuă tradiția, așadar, pe 28 iulie, va avea loc VIVA! Shopping with Stars, în centrul comercial Park Lake. Alături de noi vor fi din nou vedete pe care le iubiți, care ne vor inspira cu alegerile lor vestimentare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ne aflăm în plină vară, sezon de vacanțe, dar și o perioadă perfectă pentru reînnoirea garderobei, un prilej pentru fashioniste să pornească în căutarea outfiturilor perfecte. Și cum nimic – nici măcar pandemia – nu poate împiedica o femeie pasionată de modă să-și urmărească țelul, ne-am gândit să vă venim în ajutor cu un eveniment special.

Miercuri, 28, are loc evenimentul VIVA! Shopping with Stars. Mai multe vedete vor fi invitate să facă shopping pentru a ne inspira cu alegerile lor vestimentare în această vară. Ținutele vor fi prezentate, la final, la panoul VIVA! din mall-ul ParkLake, gazda evenimentului nostru.

Cititorii VIVA! au ocazia să-și vadă vedetele preferate, să le admire ținutele atent alese, precum și să facă poze la panoul amplasat.

Gift Card-ul ParkLake, cadoul perfect pentru orice ocazie

Să oferi cadourile perfecte celor dragi este deseori misiune imposibilă. De cele mai multe ori, petrecem mult timp gândindu-ne ce le-ar plăcea mai mult și, oricât am analiza, parcă e din ce în ce mai greu să luăm o decizie. Cum ar fi totuși să le oferi ceva exact așa cum vor? Acest lucru este deja posibil, iar pe 28 iulie, odată cu noua ediție a VIVA! Shopping with Stars, fanii revistei VIVA! și vizitatorii ParkLake se vor putea bucura și de Gift Cardurile personalizate, adaptabile la orice ocazie sau eveniment special din viață celor dragi.

Iar vedetele, cele care dau trendul în modă, vor fi acolo să vă inspire cu alegerile lor.

Iată care sunt Gift Cardurile de care puteți beneficia atunci când faceți shopping la ParkLake!

Love Gift Card – sunt multe momente când simți nevoia să îți arăți dragostea și aprecierea față de cineva drag din viață ta. Poate că urmează Dragobetele sau Valentines Day, sau doar este o zi în care vrei să-i spui persoanei dragi „Te iubesc!' și de aceea ParkLake te ajută să faci o bucurie neașteptată cu acest Gift Card.

Happy Gift Card – când sărbătorești ziua cuiva drag, fie că este vorba despre aniversare sau onomastică, îți dorești să transformi acea zi într-una memorabilă, care să devină o amintire specială. Pentru astfel de momente a fost creat acest Gift Card.

Thanks Gift Card – de multe ori vrem să spunem „Mulțumesc!' dar nu știm cum, fie că este vorba despre un prieten, cineva din familie sau un coleg de muncă. Oferirea unui cadou din inimă, mai ales fără un motiv anume în afară de aprecierea sinceră față de acea persoană, te poate pune într-un impas. Cu acest Gift Card cuvintele se transformă într-un gest frumos de mulțumire.

Joy Gift Card – ideal pentru acele momente importante din viața cuiva precum un botez sau obținerea unui loc de muncă mult dorit sau poate achiziționarea casei la care a visat dintodeauna, când ai vrea să cumperi toate produsele din magazine, dar nu știi ce ar fi mai potrivit. Știi doar că îți dorești să fie un cadou plin de emoție dar și util, iar acest Gift Card oferă exact aceste lucruri.

Christmas Gift Card – în fiecare an, atmosfera sărbătorilor de Crăciun este un prilej minunat de a-ți arată aprecierea față de cei dragi printr-un cadou. De ce să nu fie unul perfect? Fără să ai parte de căutări zi și noapte, Parklake îți oferă inspirația necesară cu acest Gift Card.

Spring Gift Card – primăvara este întotdeauna un prilej de sărbătoare, mai ales de 1 și 8 Martie, iar cu acest Gift Card întâmpini primăvara cu stil. Nu oferi doar un cadou, ci o experiență personalizată de care persoană dragă se va bucură cu siguranță!

Oferirea unui Gift Card ParkLake – un gest simplu cu recompense unice

Indiferent că vrei să îți arăți aprecierea pentru un gest care te-a impresionat, că vrei să sărbătorești dragostea sau să oferi exact ceea ce colegul tău de birou și-ar dori cu ocazia zilei de naștere, gama variată de Gift Card-uri disponibile, personalizabile în funcție de moment și ocazie, reprezintă cadoul perfect.

În plus, acestea vor putea fi oferite într-un ambalaj premium, cu un design elegant. Mesajul personalizat din interior vine să întregească experiență rafinată și să sporească încântarea de a descoperi un cadou ce aduce bucurii.

Gift Card-urile pot fi achiziționate de la biroul de informații al centrului comercial, iar valoarea card-ului o alegi tu: 100 RON, 300 RON sau 500 RON. Elegant, simplu și rapid.

Mai multe informații găsiți de site-ul centrului comercial – www.parklake.ro. Iar miercuri, 28 iulie, vă așteptăm pe toți la VIVA! Shopping with Stars!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton