Jessica Simpson a slăbit 45 de kilograme în 6 luni. Dieta echilibrată, în trei faze, care a ajutat-o să slăbească

 Cica Cristina
.

Cântăreața și actrița Jessica Simpson a slăbit, după ce a născut a treia oară, nu mai puțin de 45 de kilograme în jumătate de an. Iată dieta în trei faze care a ajutat-o să câștige lupta cu kilogramele.

Jessica Simpson ”Open Book” event, 020420Jessica Simpson ”Open Book” event, 020420

Jessica Simpson a născut în urmă cu 10 luni pentru a treia oară. Vedeta a luat destul de mult în greutate pe perioada sarcinii, însă, din fericire a reușit să slăbească în numai 6 luni.

Antrenorul Harley Pasternak a dezvăluit dieta vedetei în vârstă de 39 de ani cu care a reușit să slăbească în timp record.

Citește și: Jessica Simpson a născut al treilea copil.Iată prima fotografie cu fetița

'Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi. Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte'a declarat antrenorul artistei.

Dieta de restart al organismului urmată de Jessica Simpson

Dieta cunoscută ca un restart al organismului presupune trei faze, care se întind pe mai multe zile. Prima fază se întinde pe 5 zile, timp în care Jessica Simpson a consumat trei smoothie-uri și două gustări, plus exerciții ușoare. Ingredientele smoothie-urilor au fost alese cu grijă – apa sau lapte, ca lichid de bază, iaurt grecesc sau pudră ca proteine și nuci, avocado sau semințe ca grăsimi sănătoase. În ceea ce privește gustările, acestea nu depășesc 150 de calorii și au extrem de puțin zahăr, mai puțin de 10 grame, scrie csid.ro.

Citește și: Dieta de o săptămână în care slăbești 2 kg pe zi!Iată meniul zilnic și secretul care de care trebuie să ții cont!

Cea de-a doua fază se întinde pe alte 5 zile. Jessica Simpson a consumat câte două smoothie-uri, mâncare solidă și două gustări pe zi. În această fază se pot consuma salate, supe, chiar și sandwich-uri. La capitolul sport, se fac 10.000 de pași pe zi și alte exrciții fizice la sală sau chiar și la domiciliu.

A treia fază se întinde tot pe 5 zile. În această ultimă perioadă se mai consumă un singur smoothie, se iau două mese și două gustări.

După cele 15 zile de dietă-minune, pentru a se menține în formă Jessica Simpson a schimbat stilul de viață. A continuat să mănânce de 5 ori pe zi, iar antrenamentele nu au lipsit din rutină. Rezultatele incredibile se văd și astăzi.

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și: Dieta Irinei Reisler. Cum a reușit să ajungă de la 100 la 50 de kilograme.Se menține așa de aproape 18 ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton