Jennifer Lawrence s-a căsătorit cu Cooke Maroney. La eveniment au participat Adele, Emma Stone și alte vedete celebre

 Pirvu Cristina
.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au căsătorit în weekendul care tocmai a trecut. Cei doi și-au unit destinele, au spus DA, iar apoi au organizat o petrecere la care au participat invitați celebri. Au ținut toul departe de ochii curioșilor.

Jennifer Lawrence şi Cooke Maroney s-au căsătorit sâmbătă, 19 octombrie, iar petrecerea de nuntă a avut loc în Castelul Belcourt din Newport. Mirii au sosit în Rhodes Island, de la New York, vineri, apoi au început să vină oaspeţi celebri.

Printre cei 150 de invitaţi s-au numărat vedete precum Kris Jenner, Emma Stone, Sienna Miller, cântăreaţa Adele, Cameron Diaz şi soţul ei, Benji Madden, comedianta Amy Schumer, Ashley Olsen, Nicole Richie şi soţul ei, Joel Madden, scrie Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/B3zxhFEpwR7/

„L-am întâlnit pe Cooke și mi-am dorit să mă căsătoresc cu el. El este prietenul meu cel mai bun.', spunea Jennifer.

Jennifer LawrenceJennifer Lawrence

Hackerul care a postat poze nud cu Jennifer Lawrence a fost condamnat la 8 luni de închisoare

Rapiditatea cu care circulă acum informația în mediul online are avantaje, dar și dezavantaje, mai ales că sintagma drepturi de autor nu mai înseamnă nimic în lumea virtuală, unde odată publicată o fotografie sau o știre pierzi complet controlul. Iar când mai intră și hackerii în acțiune, te poți considera din start deposedat de toate fotografiile care îți aparțineau. Același lucru l-a pățit și actrița Jennifer Lawrence, căreia un hacker i-a spart contul privat, de unde a furat informații personale, pe care le-a popularizat mai apoi pe internet.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton