Jennifer Gates este însărcinată. Fiica lui Bill Gates a publicat prima imagine cu burtica de gravidă

 Dumitrache Laura
.

Fiica lui Bill Gates este însărcinată. Jennifer Gates, fiica miliardarului american este însărcinată cu primul ei copil. În vârstă de 26 de ani, Jennifer este căsătorită cu Nayel, în vârstă de 31 de ani, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Tânăra a postat prima imagine cu burtica de gravidă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jennifer Gates a dat vestea cea mare. În vârstă de 26 de ani, fiica lui Bill Gates și a Melindei Gates, este însărcinată. Tânăra a postat pe conturile sale de socializare câteva imagini în care apare cu burtica de gravidă. Jennifer va deveni mamă pentru prima oară.

jennifer gatesjennifer gates

Melinda, fosta soție a lui Bill Gates s-a numărat printre primele persoane care au lăsat comentarii la imaginile postate de Jennifer. Acesta nu este primul nepot pe care Bill și Melinda îl au. Cei doi au divorțat anul trecut, după 27 de ani de căsnicie.

Citește și: Fiica lui Bill și Melindei Gates, după ce părinții au anunțat că divorțează. Jennifer Gates:„A fost o perioadă dificilă…'

Citește și:Melinda și Bill Gates, despre motivul divorțului, după o căsnicie de 27 de ani:”Zăceam pe podea și…”

Citește și:Andreea Bănică și Cristina Rus s-au revăzut după aproape 20 de ani de la despărțirea trupei Blondy: „Mai vreau…”

Citește și: Olena Zelenska a transmis un mesaj emoționant, la 9 luni de la izbucnirea războiului în Ucraina:„Fără victorie, nu poate exista pace'

Fiica lui Bill Gates este însărcinată

Fiica lui Bill Gates, Jennifer, este însărcinată cu primul ei copil. Tânăra de 26 de ani s-a căsătorit anul trecut cu Nayel, 31 de ani, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Jennifer Gates a postat pe rețelele de socializare, primele imagini cu burtica de gravidă. Aceasta poartă o rochie lungă de mătase, care i-a scos în evidență burtica de gravidă. În aceeași poză apare și soțul ei, iar cei doi zâmbesc în timp ce erau îmbrățișați.

Jennifer a mai postat o poză în care apare singură, în timp ce își ținea mâna pe burtă. Melinda Gates, fosta soție lui Bill Gates a comentat la imaginile postat de fiica sa. „Nu aș putea fi mai încântată să-l cunosc pe acest micuț și să văd cum deveniți părinți'

Jennifer Gates s-a căsătorit cu Nayel Nassar, un jocheu celebru

Jennifer Gates, fiica cea mare a miliardarului Bill Gates, confondatorul Microsoft, s-a căsătorit cu Nayel Nassar, un jocheu egiptean. Nunta a avut loc anul trecut, iar atât Bill Gates, cât și Mellinda Gates au participat la marele eveniment. Nunta celor doi îndrăgostiți a costat 2 milioande dolari.

Jennifer Gates a absolvit facultatea în cadrul Universității Standford, în 2018. Aceasta a obținut o diplomă în bilogie umană, după care a luat un an pauză. Ulterior, a urmat cursurile facultății de medicină. Fiica lui Bill Gates a făcut echitație încă de la vârsta de 6 ani.

Bill Gates și Melinda Gates au divorțat după 27 de ani de căsnicie

Anul trecut, Bill Gates și Melinda Gates au anunțat că divorțează după 27 de ani de căsătorie. Într-un mesaj comun postat pe Twitter, cei doi au transmis că se despart. Se pare că Melinda a fost cea care a intentat divorțul. Aceștia au împreună trei copii, Jennifer, Rory și Phoebe.

'În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață', au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft.

Sursa foto: Instagram, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton