Andreea Bănică și Cristina Rus s-au revăzut după aproape 20 de ani de la despărțirea trupei Blondy: "Mai vreau..."

 Dumitrache Laura
.

Andreea Bănică și Cristina Rus s-au reunit după aproape 20 de ani de la despărțirea trupei Blondy. Cele două s-au întâlnit într-un local, iar Andreea Bănică a fost extrem de încântată că și-a revăzut fosta colegă de trupă. În trecut, artista a fost supărată pe Cristina Rus pentru că a părăsit trupa pentru a se dedica familiei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică și Cristina Rus au cântat împreună în trupa Blondy, făcând furori în anii 2000 cu piesele lor. Cele două reunit după aproape 20 de ani de la destrămarea trupei. Miercuri seara, Andreea și Cristina au fost la o petrecere într-un restaurant din București, unde s-au distrat pe cinste.

andreea si cristinaandreea si cristina

Andreea Bănică a postat la InstaStory câteva imagini de la întâlnirea cu Cristina Rus. Cele două apar dansând și cântând împreună, iar artista a făcut o declarație surprinzătoare. În prezent, atât Andreea Bănică și Cristina Rus sunt căsătorite și au copii.

Citește și: „Oare de ce în alte țări oamenii pot fi civilizați? Ce nervi am!” Ce a pățit Andreea Bănică ziua, în parc, unde a ieșit cu fiul ei

Citește și:Ce probleme de sănătate are Andreea Bănică:„Credeam că nu mă dărâmă nimic'. Familia artistei a trecut prin aceleași simptome

Citește și:Soțul lui Karmen Minune a fost sărutat de o altă femeie în club. Artista era de față:'Efectiv fierbeam'

Citește și:Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, după ce instanța a admis cererea de divorț:”Scuze că nu te caut când…”

Andreea Bănică și Cristina Rus s-au revăzut după aproape 20 de ani de la despărțirea trupei Blondy

Andreea Bănică și Cristina Rus și-au surprins fanii după ce s-au reunit după aproape 20 de ani de la destrămarea trupei Blondy. Cele două artiste au avut parte de o întâlnire emoționantă. Andreea și Cristina s-au întâlnit la o petrecere într-un restaurant din Capitală. Andreea Bănică a postat câteva imagini la InstaStory, în timp ce se îmbrățișa cu Cristina Rus. De asemenea, vedeta a postat și un mesaj emoționant.

Când a decis să plece de lângă mine mi-a frânt inima. A trecut, am crescut și am ajuns să fim acolo unde ne-am dorit amândouă să fim. Hai că m-am emoționat. Mai vreau!„, a scris Andreea Bănică, pe pagina sa de Instagram.

Trupa Blondy s-a destrămat în anul 2005

Andreea Bănică și Cristina Rus se numără printre cele mai apreciate artiste din România. Cariera Andreei Bănică a fost una plină de schimbări. În 1999, a făcut parte din trupa Exotic, alături de Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu.

Ulterior, a întâlnit-o pe Cristina Rus și au format trupa Blondy. În 2005, Cristina a părăsit trupa pentru a se dedica familiei, iar Andreea Bănică a urmat o carieră solo. Artistele au în prezent cariere de succes, dar și familii minunate. Reunirea celor două i-a bucurat pe fanii trupei Blondy.

Cristina Rus a renunțat la trupa Blondy pentru a se dedica familiei

Cristina Rus a renunțat la trupa Blondy pentru a se dedica familiei. Artista formează un cuplu cu Dragoș Bîltean, iar împreună au trei copii, un băiat și două fetițe. Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea, iar împreună au doi copii. Blondy s-a format în 2001 și a rezistat până în 2005.

Eu filmam pentru «Folclorul contraatacă», la Antena 1, şi atunci Cristina cred că îşi dorea şi ea o carieră în TV şi a decis să plece din trupă, probabil crezând că e neglijată. Eu am continuat să cânt singură, deşi mi-a plăcut întotdeauna să fiu pe scenă, să am colege cântăreţe sau dansatoare alături de mine. Şi uite că Dumnezeu a făcut să cânt solo şi tot aşa să rămân şi acum. Cu Cristina vorbesc din când în când, fiecare e cu familia şi cu problemele ei, însă mi-ar plăcea să ne vedem mai des, să avem timp şi pentru noi', declara Andreea Bănică în urmă cu câțiva ani.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton