Jennifer Aniston s-a luptat cu infertilitatea: "Am făcut fertilizare in vitro, am băut ceaiuri chinezești, am făcut de toate"

 Oana Pantazi
.

La 53 de ani, Jennifer Aniston este încă un sex simbol și una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood, însă viața ei nu a fost mereu perfectă, aceasta suferind de infertilitate. Celebra actriță mărturisește că acum s-a împăcat cu gândul, însă pe vremuri a încercat tot ceea ce era posibil pentru a deveni mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru Jennifer Aniston cuvântul infertilitate a fost ani buni o povară, cu atât mai mult cu cât, după ce s-a despărțit de Brad Pitt și el s-a căsătorit cu Angelina Jolie, actorul a devenit tatăl a 6 copii… Acum, la 53 de ani, actrița s-a împăcat, în sfârșit, cu gândul că nu va putea deveni mamă niciodată pe cale naturală.

jennifer-aniston-infertilitate-jennifer-aniston-infertilitate-

Jennifer Aniston a făcut totul pentru a scăpa de infertilitate

Într-un amplu interviu pentru publicația Allure pe a cărei copertă de luna decembrie se află, Jennifer Aniston a vorbit despre viața și cariera ei, dar și despre unul dintre punctele nevralgice ale vieții sale – inferilitatea. Actrița, care a fost căsătorită cu Brad Pitt și cu Justin Theroux, a dezvăluit că s-a luptat ani de zile cu această problemă, dar că acum nu are niciun regret, că încercările ei de a avea copii au eșuat.

„Aici sunt azi. Nava a navigat. De fapt mă simt puțin ușurată deoarece nu mai există întrebări precum „Pot? Poate. Poate. Nu mai trebuie să mă gândesc la asta', a spus actrița pentru sursa citată.

Ancrtița a mărturisit, de altfel, că anii în care s-au făcut speculații cu privire la presupusele ei sarcini au fost foarte grei pentru ea, mai ales că a încercat toate variantele pentru a rămâne însărcinată.

„Am făcut fertilizare in vitro, am băut ceaiuri chinezești, am făcut de toate. Am făcut tot ce era posibil. Aș fi dat orice dacă cineva venea și îmi spunea: Congelează-ți ouăle. Fă-ți o favoare!', a spus Jennifer Aniston.

„Pe la 30-40 de ani am trecut prin momente extrem de grele”

Actrița a vorbit, de asemenea, și despre momentele grele prin care a trecut după ce a divorțat de Brad Pitt, cu care a fost căsătorită din 2000 până în 2005.

„Pe la 30-40 de ani am trecut prin momente extrem de grele și dacă nu aș fi trecut prin asta nu aș fi devenit niciodată cine trebuia să devin.

De aceea sunt atât de recunoscătoare pentru toate acele lucruri oribile. Altfel, aș fi rămas acea persoană temătoare, nervoasă, nesigură. Iar acum, nu îmi mai pasă', a mai mărturisit actrița.

Citește și: Cine vor fi nași la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. De ce nu fac cununia civilă și cea religioasă în aceeași zi:„Nu vreau să fiu mireasa eroină’ / EXCLUSIV

Citește și: Shakira a primit custodia totală a copiilor, după despărțirea de Pique.Artista se mută în Miami

Citește și: ‘Un sex bun de dimineață și…’ Monica Tatoiu, dezvăluiri incendiare din tinerețe

Citește și: Rebel Wilson a devenit mamă prima oară, la 42 de ani:'Fetița mea e cel mai frumos miracol'

Ulterior, în 2015, după 7 ani de relație, Jennifer Aniston a format o familie cu Justin Theroux, însă doi ani mai târziu cuplul divorța. În 2016, ca un preambul al despărțirii de soțul ei, actrița vorbea din nou despre acest subiect dureros pentru ea. Deși a promis că va anunța personal dacă va deveni mamă, Jennifer Aniston nu a scăpat de problemele de infertilitate…

„Iată ce spun despre acest subiect: suntem complete cu sau fără un bărbat, cu sau fără un copil. Putem decide pentru noi ce este frumos atunci când vine vorba de corpul nostru. Decizia este a noastră și doar a noastră.

Hai să luăm acea decizie pentru noi și pentru tinerele din întreaga lume care ne iau drept exemplu. Hai să luăm această decizie în mod conștient, departe de zgomotul tabloidelor. Nu trebuie să fim măritate sau să avem copii pentru a ne simți complete. Putem să decidem cum arată al nostru „fericiți pentru totdeauna', a scris Aniston într-un eseu pentru Huffington Post.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton