Denise Rifai poartă și acum inelul oferit de Dan Bittman, în emisiunea "40 de întrebări": "Sunt flatată"

 Dumitrache Laura
.

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. În urmă cu doi ani, Dan Bittman a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări, de la Kanal D, iar una din întrebările puse a avut legătură cu melodia 'Ți-am dat un inel' . Spre surprinderea sa, Denise a primit cadou un inel de la celebrul artist. Iată ce a declarat vedeta recent despre bijuteria primită de la Dan Bittman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai a fost premiată la Gala Radar de media cu premiul pentru „Cea mai bună emisiune TV – „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta este pasionată de ceea ce face, iar de ceva timp reușește să aducă în emisiunea sa personaje de calitate de la care lumea află multe lucruri interesante.

dan bittman inel lui denisedan bittman inel lui denise

Denise Rifai l-a provocat pe Dan Bittman să spună câte inele a oferit de-a lungul vieții. Ei bine, prezentatoarea Tv avea să fie surprinsă după ce artistul i-a oferit chiar ei un inel. De atunci, vedeta a declarat că îl poartă deseori și se bucură atunci când primește cadouri.

Citește și: Care este cea mai mare dorință a prezentatoarei Denise Rifai:”Ține de Dumnezeu, sunt chestiuni…”

Citește și:Cum își menține Denise Rifai silueta, la 37 de ani. Ce dietă ține și ce trucuri de frumusețe are:„Încerc pe cât posibil să nu mănânc…' / EXCLUSIV

Citește și:Simona Gherghe, după ce a făcut o glumă legată de greutatea unei concurente de la Mireasa:”Mi-am dat seama că se poate interpreta”

Citește și:Daniela Crudu își face casă nouă, după ce a câștigat bani frumoși din OnlyFans:„Are 4 camere, living jos, 3 camere sus și 3 băi'

Denise Rifai poartă și acum inelul oferit de Dan Bittman

Denise Rifai, 37 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare tv din România. Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai a fost premiată la Gala Radar, iar acest lucru a bucurat-o pe frumoasa vedeta. Recent, Denise Rifai a mărturisit că îi plac foarte mult cadourile, declarând că poartă deseori inelul primit de la Dan Bittman.

Artistul a fost invitat în emisiunea prezentată de Denise, iar acesta i-a oferit un inel, după ce prezentatoarea l-a întrebat câte inele a oferit de-a lungul vieții. „Da, îl am și îl port foarte des chiar. În seară asta nu e dar …„, a declarat Denise Rifai pentru click.ro.

Denise Rifai: „Îmi doresc un inel cu diamante”

Denise Rifai este fericită atunci când lumea o îndrăgește sau când primește cadouri de la invitații săi. Că tot se apropie Crăciunul, Denise Rifai a spus ce cadou și-ar dori în această zi specială. „Un cadou. Un inel cu diamant.(…) Sunt flatată ori de câte ori aud cuvinte frumoase și mi-aș dori să fie mulți oameni care să mă iubească.„, a declarat prezentatoarea tv pentru sursa citata.

În urmă cu ceva timp, Denise Rifai și Dan Bittman au fost surprinși împreună la un eveniment organizat de Cătălin Botezatu. Cei doi au stat împreună toată seara, iar mulți s-au gândit că între ei doi ar exista o relație amoroasă. Cu toate astea, cei doi au declarat că sunt buni prieteni, iar atunci când se întâlnesc povestesc foarte multe lucruri.

Dan Bittman i-a oferit un inel lui Denise Rifai

În luna decembrie a anului 2020, Dan Bittman a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. Artistul i-a oferit un inel prezentatoarei TV, după ce Denise l-a întrebat care este istoria melodiei  'Ți-am dat un inel'. Cântărețul a mărturisit că i-a dat un inel unei femei cu care voia să se căsătorească, dar aceasta l-a pierdut.

Nu pot să-i spun numele, deși lucrurile sunt cunoscute, dar nu pot pentru că e căsătorită. Dar, am dat multe inele. Mi s-a și spus că am banalizat gestul acesta. Se spune că aș fi omul care dă inele în România, dar am venit să negociez cu dv…',a spus Dan Bittman în timp ce din buzunar a scos o cutiuță de bijuterii cu un inel.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton