Jean Gavril a atacat-o dur pe Andreea Bălan, la America Express: "E și rea..." Scărlătescu i-a luat apărarea artistei

 Radulescu Ruxandra
.

Jean Gavril a răbufnit la adresa Andreei Bălan, la America Express. Concurenții de la America Express au început să simtă presiunea competiției, dar și a probelor destul de dure, cărora au trebuit să le facă față. La cea mai recentă ediție a show-ului, au fost nevoiți să voteze a treia echipă care va pleca acasă. În acest context, Jean Gavril a criticat-o dur pe Andreea Bălan, căreia i-a reproșat că este arogantă, fiind foarte deranjat de competitivitatea artistei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jean Gavril a răbufnit la adresa Andreei Bălan, la America Express. Show-ul de aventură începe să-și pună amprenta asupra concurenților, care sunt nevoiți să facă față unor condiții deosebit de grele. În cadrul cele mai recente ediții America Express – Drumul Aurului, au avut loc mai multe conflicte, cel mai dur fiind acela dintre Jean Gavril și Andreea Bălan. Momentul a avut loc chiar atunci când concurenții trebuiau să aleagă o echipă pentru eliminare. Jean Gavril a profitat de ocazie și a suspus-o unui atac extrem de dur pe Andreea Bălan.

andreea-balan-si-andreea-antonescu-in-lacrimi-la-america-express-1-1andreea-balan-si-andreea-antonescu-in-lacrimi-la-america-express-1-1

Jean Gavril a răbufnit la adresa Andreei Bălan, la America Express

America Express – Drumul Aurului este un show plin de surprize, mai ales că tensiunile dintre concurenți au început să apară. În cadrul celei mai recente ediții, chiar în momentul în care concurenții trebuiau să aleagă a treia echipă pentru eliminare, Jean Gavril a aruncat o serie de vorbe extrem de dure la adresa Andreei Bălan, de față cu toată lumea.

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan au mâncat gândaci la America Express: „Mi-a fost frică. Pentru noi…'

Citește și:Cine este Melinda de la America Express.Soția lui Puya e mai mică decât el cu 10 ani

Citește și: ‘Am început să amețesc foarte tare, tremuram, nu puteam să…’. Pufeh de la America Express a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău

Citește și: „Urcă la Alex, fără nicio rușine, în lipsa mea'.Ema Uta i-a declarat război Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi

Vreau să aflu cu ce-am supărat-o și cu ce am deranjat-o de m-a declarat dușman, chiar vreau să aflu cu ce am greșit. (…) Știu că îmi poartă pică. (…) La Dancing on Ice am cuunoscut-o pe Andreea Bălan și cumva mi-am spus că abia așteaptă să ne accidentăm noi, ca să intre ea în locul nostru și eram 'Bă, ce fel de om ești?!'. Mi-am dat seama că e super bătăioasă, super competitivă, dar este și rea. (…) Ea vine cu atitudinea « eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri ». E puțin maniacă, vrea să numai locul 1.', a spus Jean Gavril.

Scărlătescu i-a luat apărarea Andreei Bălan

Chef Scărlătescu, Doina Teodoru și ceilalți concurenți nu au fost tocmai de acord cu afirmațiile lui Jean Gavril despre Andreea Bălan. Chef Scărlătescu a menționat că este firesc ca artista să fie competitivă, având în vedere că participă cu toții la un concurs de supraviețuire, cu o miză destul de mare.

Andreea Bălan a adăugat că nu are ceva personal de împărțit cu Jean Gavrilă și că este pur și simplu un concurent, iar ea se comportă ca atare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton