Jared și Michaela din serialul „Manifest” formează un cuplu și în viața reală. Reacția fanilor: „Chimia era prea...”

 Dumitrache Laura
.

Jared și Michaela din serialul fenomen „Manifest” formează un cuplu și în viața reală. Actorii J.R. Ramirez și Melissa Roxburgh interpretează rolurile principale în serial, formând un cuplu. Ei bine, cei doi actori și-au luat fanii prin surprindere după ce au dezvăluit că sunt într-o relația și în viața reală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jared și Michaela din serialul „Manifest' formează un cuplu și în viața reală. Protagoniștii serialului „Manifest”, de pe Netflix, Jared și Michaela au reușit să-și surprindă fanii. Cei doi formează un cuplu atât în serial, cât și în viața reală. Recent, cei doi au postat câteva imagini cu ei într-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

jared si mihacelajared si mihacela

De-a lungul timpului au existat speculații conform cărora ar putea fi împreună și în viața reală, dar relația nu ar fi durat mai mult de șase luni de zile. Acum J.R. Ramirez și Melissa Roxburgh le-a făcut fanilor o mare bucurie, după ce au împărtășit cu aceștia imagini din vacanță.

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Gheorghe Gheorghiu la New York, împreună cu soția lui.”Mașinile din parcare sunt nimic față de cât costă terenul”

Citește și:Liviu Vârciu și Anda Călin s-au filmat împreună în patul conjugal. Ce imagini au publicat:„E groaznic să te uiți la tine'

Citește și:Andreea Antonescu s-a externat din spital, la 3 zile după ce a născut:„Abia aștept să o duc pe bubulina acasă'. Noi imagini cu fiica artistei

Citește și:Cât costă meniul de Crăciun propus de Cătălin Scărlătescu.Curcanul costă aproape 3 mii de lei

Jared și Michaela din serialul „Manifest' formează un cuplu și în viața reală

Jared și Michaela sunt protagoniștii serialului de pe Netflix , „Manifest”. Cei doi formează un cuplu în serial, iar în urmă cu doi ani au existat speculații conform cărora ar fi avut o idilă. Ei bine, acum J.R. Ramirez și Melissa Roxburgh și-au surprins fanii.

Cei doi au postat numeroase imagini pe Instagram din escapada lor într-unul dintre cele mai romantice locuri din lume. Ramirez și Melissa au încheiat filmările pentru sezonul 4 al serialului și au profitat de timpul liber pentru a merge într-o vacanță exotică. Cei doi îndrăgostiți au ales insula Fiji, potrivit people.com.Deși cei doi nu au confirmat public că formează un cuplu, imaginile vorbes de la sine.

Fanii lor sunt în extaz

În 2020, când filmau pentru serialul Manifest au apărut zvonuri conform cărora J.R. Ramirez și Melissa Roxburgh ar mai fi încercat să fie împreună. La vremea acea, presa internațională vorbea că nu și-au asumat relația. Se pare că relația amoroasă nu a durat mult.

Chiar și așa, imaginile postat pe rețelele de socializare arată că între cei doi există o relație extrem de apropiată, iar fanii sunt extrem de fericiti să îi vadă împreună și în viața reală. „Sunt atât de fericită să vă văd împreună și în viața reală”, „Chimia era prea reală”, „Visul meu de a vă vedea împreună și în viața reală s-a adeverit”, „Nu imi vine să cred! Ce frumos”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la imaginile postate de cei doi.

În serialul Manifest, Ramirez joacă rolul unui polițist, care apoi devine locotenent. Are o relație cu Michaela, interpretată de Melissa Roxburgh, care se află la bordul avionului 828 și reapare după 5 ani.

Sursa foto: Instagram/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton