Jador și Cătălin Moroșanu, bătaie la Survivor. De ce s-au încăierat: „Nu te pune cu ursul”

 Lupescu Anca
.

Jador și Cătălin Moroșanu s-au luat la bătaie în ultima ediție din Survivor, de dumincă, 24 ianuarie. Echipa Faimoșilor a câștigat cu un scor de 10 la 1, iar punctul final a fost adus de Cosmin Stanciu. Alexandra Stan a pierdut un punct, însă la finalul zilei, lucrurile au mers foarte bine pentru echipa roșie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jador s-a bucurat enorm când a aflat că echipa lui a câștigat. El a început să danseze și să cânte, iar la un moment, în bucuria lui, l-a pus la pământ pe Cătălin Moroșanu și au început să se bată, în glumă. Jador a vrut să vadă dacă îl poate pune la pământ pe luptător, însă fără prea multe șanse, pentru că Moroșanu i-a arătat că nu degeaba i se spune „Moartea din Carpați'.

„Ia uite oleacă! Se bate cu Moro acum!',a observat Georgiana.

„Nu te pune cu ursul! Dacă te mănâncă?', spunea Culiță Sterp, în timp ce Cătălin Moroșanu l-a pus la pământ pe Jador.

„Băi, ce copii sunteți, frate…',a spus  Simona Hapciuc din echipa Faimoșilor.

Jador a avut, de-a lungul competiției, diverse disensiuni cu ceilalți concurenți. Artistul a dat, la un moment dat, cu piciorul în ghiozdanul lui Zanni, iar între cei doi a izbucnit o mică ceartă, în timpul căreia artistul i-a spus că nu e bărbat.

jador-si-georgiana-conflict-survivor-romania-1jador-si-georgiana-conflict-survivor-romania-1

Pe de alta parte, Jador a incercat sa ii explice lui Zannidache gesturile sale, insa tanarul parea ca nu crede in spusele colegului sau. Iata pana unde au continuat discutiile celor doi.

„Suntem barbati sau nu suntem? Ne suparam de la o din asta, mai? Mie nu mi se pare barbatesc. Iarta-ma, dar mie nu mi se pare barbatesc! Frate, eram suparat, iarta-ma. Am fost suparat, iarta-ma! Am fost foarte suparat ca am pierdut… Bai, ti-am zis ca-mi place de tine… Dar daca iti dau cu piciorul in ghiozdan nu inseamna ca eu nu tin la tine! Tin foarte mult la tine!”, a replicat Jador.

Scene de groază la Survivor. Georgiana, la un pas să se înece, după ce a jignit-o Jador

Jador este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor și nu doar o dată a fost pus la zid pentru ieșirile necontrolate. Ultima care i-a intrat în vizor a fost Georgiana, pe care Jador a jignit-o îngrozitor. Afectată de cuvintele manelistului, tânăra a fost la un pas de înec.

Nemulțumit de prestația Georgianei la o probă din competiție, Jador și-a ieșit din fire și a jignit-o foarte urât pe tânără, iar scandalul era cât pe ce să aibă urmări tragice.

Ești o balenă‘, i-a strigat manelistul Georgianei, moment în care concurenta s-a supărat și a refuzat să mai rămână alături de colegii săi.

Dornică de revanșă, Georgiana a revenit pe traseu și i-a băgat în sperieți atât pe Faimoși, cât și pe foștii coechipieri din tabăra Războinicilor. Cuvintele lui Jador au afectat-o atât de tare încât s-a dezechilibrat și a fost la un pas să se înece.

Citește și:

Scandal uriaș la Survivor, între Georgiana și Andreea: „Îi scot dinții, jur!'

Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor. S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte. Au sărbătorit ziua fiului ca o familie

În acele momente, toți concurenții priveau înmărmuriți cum tânăra de 24 de ani încerca din răsputeri să revină la suprafață. Conștient că vina îi aparține în totalitate, manelistul pleacă de lângă Faimoși se ascunde de camerele de filmat și izbucnește în lacrimi, potrivit fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton