Jojo și Paul Ipate, vacanță cu peripeții! De ce a venit Poliția, la aterizare

 Cica Cristina
.

Jojo și Paul Ipate au plecat în vacanță, fără copii. Cei doi au optat pentru o escapadă romantică în Republica Dominicană și deja au publicat câteva imagini de la fața locului. Înainte de a ajunge acolo, Jojo a povestit incidentul la care a asistat în avion și care s-a lăsat cu venirea Poliției la aterizare. Iată ce s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Grama, cunoscută drept Jojo, a ales să plece în vacanță fără copii de data aceasta. Vedeta și Paul Ipate au plănuit o escapadă romantică în Punta Cana, Republica Dominicană, iar din imaginile postate pe rețelele de socializare totul pare perfect.

Doar un incident neprevăzut petrecut în avion și dorul de copii le-au umbrit un pic fericirea.

Jojo-avion-2Jojo-avion-2

Întâmplare neașteptată în avionul cu care a călătorit Jojo

Jojo a povestit o întâmplare din avion care i-a atras foarte tare atenția și a decis să le împărtășească și fanilor întregul episod. Un bărbat care a refuzat să poarte mască în aeronavă a întâmpinat serioase perobleme la aterizarea în Madrid: a fost așteptat de către autorități pentru a da socoteală.

„A fost un incident în avion, la un moment dat, pentru că un domn a refuzat pur și simplu să poarte mască și să știți că nu este așa cum nise pare nouă de acasă. L-au avertizat de 5 ori și la aterizarea în Madrid l-a așteptat poliția. Așa că vă sugerez ca dacă sunteți în tranzit, dacă călătoriți pe undeva, să respectați regulamentul de fiecare dată, pentru că așa este cel mai bine pentru voi înșivă, dar și pentru ceilalți', le-a povestit Jojo fanilor de pe Instagram.

După întreg incidentul, vedeta i-a sfătuit pe toți să respecte măsurile impuse de autorități pentru propria sănătate și a celor din jur.

Citește și: Cum a debutat Jojo în televiziune, pe când era doar o adolescentă:”Îmi doream să le ofer o viață mai bună părinților mei”/ EXCLUSIV

Citește și: Jojo dezvăluie cum a cucerit-o Paul Ipate și motivul pentru care nu s-au căsătorit:”Eu nu îl iubesc pentru numele lui”/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu s-a îndrăgostit la prima vedere de soțul ei! Cum a rezistat căsnicia 12 ani:„Sunt un om radical'/ EXCLUSIV

Citește și: Lidia Buble, mesaj pentru Răzvan Simion, la un an de la despărțire:„Încă îl mai iubesc!'

Jojo, escapadă romantică cu Paul Ipate

La câteva ore distanță, după un zbor destul de lung, Jojo a anunțat că a ajuns la destinație și este extrem de fericită și mulțumită de destinația aleasă.

Am ajuns…E magic…', a scris Jojo în dreptul unei fotografii cu Paul Ipate.

Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de când este în vacanță, unde pare că se simte foarte bine. Ține legătura cu copiii și se bucură de vremea călduroasă din Dominicană.

Când eram puștoaică plajă era pentru mine loc de distracție și neapărat locul perfect pentru bronzat. Acum lucrurile s-au transformat în altceva. Plaja e locul meu pentru relaxare, lectură, introspecție, respirație profundă. Mă bucur că aici soarele nu e atât de puternic, așa că mă pot bucura de toate.

În ianuarie e un soare blând, care îți da voie să citești, să te odihnești și să faci aerosoli. Plajă de la Melia e foarte lată, deloc aglomerată, iar noi stăm în partea de Adults only', așadar e liniște deplină”, a transmis vedeta care se simte liniștită și împlinită.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton