Jador, la fel de îndrăgostit de Georgiana, fosta lui iubită, la 4 ani de la despărțire! "Dacă mă va ierta vreodată, o s-o..."

 Oana Pantazi
.

Deși prin viața lui Jador au trecut o mulțime de femei, artistul declară că singura pe care nu a putut-o uita este Georgiana, care speră, cândva va găsi puterea să îl ierte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jador are o viață sentimentală complicată și e greu de crezut că artistul are și un… călcâi al lui Ahlie. Este vorba despre Georgiana, tânăra după care încă mai suspină la 4 ani de la despărțire… Deși a avut relații cu diferite domnișoare, Jador a declarat de nenumărate ori că singura fată pe care a iubit-o cu adevărat a fost Georgiana. Ei au fost împreună 6 ani de zile, însă fanii bănuiesc că nu s-au despărțit niciodată.

Cu toate că prin viața lui au trecut de atunci o mulțime de reprezentante ale sexului frumos și esta în permanență înconjurat de domnișoare sexy, Jador nu o poate uita pe Georgiana și, în pofida aerului său de macho, nu se sfiește să-și declare dragostea față de ea, chiar dacă nu mai formează un cuplu de multă vreme…

„Georgiana este iubirea vieții mele”

Chiar dacă nu i-a fost fidel pe parcursul relației lor, Jador a mărturisit că încă speră ca Georgiana să-i mai acorde o șansă și să-l primească din nou în brațele ei și, mai mult, s-a declarat decis să o aștepte tot restul vieții lui.

'Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea', a spus Jador în cadrul emisiunii 'Jador Adevărat' de la Antena Stars.

90430772_2801413623313407_1020982411376197632_n90430772_2801413623313407_1020982411376197632_n

Jador încearcă să o recucerească pe Georgiana

Viața lui amoroasă tumultuoasă este pe buzele tuturor, însă Jador, se pare, este tot cu gândul la fosta lui iubită, pe care încearcă să o cucerească prin orice mijloace. Recent, artistul a postat o fotografie pe pagina lui de Instagram, iar mesajul din descriere îi era adresat Georgianei, singura femeie pe care o iubește.

„Este absurd să crezi că bărbatul nu este capabil să fie fericit cu una şi aceeași femeie. Acest lucru este echivalent cu a spune că un muzician bun are nevoie de mai multe viori pentru a cânta o melodie”, a scris Jador.

La momentul acela, artistul a fost imediat taxat de fani, care l-au acuzat că s-a dus la Puterea Dragostei și nu-și asumă relația cu Georgiana, deși susține că o iubește.

„Băii, nu face o greșeală! Tu acum vrei să te împaci cu G pentru că ai pierdut-o pe Ella și ți-e frica să nu pierzi și pe ea, dar nu e așa! Nu trebuie să te mulțumești cu ce rămâne!’, „Și atunci de ce nu rămâi cu ea? Ce mai cauți cu altele? Crezi că îți pierzi din faimă dacă declari cu cine și că ești fericit?’, sunt câteva dintre sutele de comentarii la postarea lui Jador.

Citește și: Actorul Dan Condurache din serialul Vlad face declarații neașteptate după 50 de ani de carieră: „Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci!” / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a schimbat viața Andreea Marin după ce a întâlnit un șaman, „vindecător al sufletului”

Citește și: O mai ții minte pe Dana Deac? Jurnalista se luptă din nou cu probleme de sănătate, după ce a învins de cancerul de 5 ori!

Citește și: Melania Trump „numără minutele până la divorț', după 15 ani de căsnicie cu Donald Trump. De ce nu s-a despărțit de președintele Americii, până acum

Citește și: Rebel Wilson, de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit peste 40 de kilograme într-un an

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton