Serialul "Trăsniții" de la Prima TV ia sfârșit, la 17 ani de la difuzare. Motivul pentru care a intrat în Cartea Recordurilor

 Cica Cristina
.

Oficialii de la Prima TV au făcut anunțul! Trăsniții, cel mai lung serial românesc, a ajuns la final după mai bine de 2000 de episoade, la 17 ani de la difuzare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

E oficial! Trăsniții ia sfârșit după 17 ani, după ce s-a filmat și sezonul 34, ultimul al serialului românesc. Având peste 2000 de episoade, a fost cel mai lung serial românesc, motiv pentru care a intrat și în Cartea Recordurilor.

Serialul a fost declarat cel mai lung sitcom din lume și a reușit chiar să depășească celebra animație „The Simpsons'.

Toni Ionescu, actorul care a intrat în pielea personajului a anunțat pe canalul de YouTube că s-a filmat ultimul sezon al îndrăgitului serial.

Ultimul sezon din Trăsniții

„Se pare că se termină cu Trăsniții, ăsta va fi ultimul sezon. Mai mult ca sigur ăsta e ultimul sezon. S-ar putea să facem altceva în loc de asta, dar nu se știe sigur. Deocamdată totul e în aer așa, dar se pare că serialul se termină. Azi (n.r. 4 noiembrie) a fost ultima zi de filmări. Orice început are și un sfârșit.', a precizat Toni Ionescu.

Totodată, actorul din Trăsniții a precizat că până la acest moment nu s-a stabilit o schemă de programe la Prima TV, însă una dintre schimbările majore vizează că pe post vor fi difuzate mai multe meciuri de fobal. De asemenea, a anunțat că Horia Vîrlan va avea o emisiune.

„Deocamdată nu s-a stabilit o schemă de programe. Nu știm ce se va întâmpla. Ce e clar e că vom avea transmisii de fotbal pe Prima, care erau până acum pe Look TV. Deci pe asta se axează postul, în general. Se vor axa pe sport, în principiu pe fotbal. Ce știu sigur e că bucătarul Horia Vîrlan va avea o emisiune, dar în rest nu se știe absolut nimic.', a conchis el.

La rândul lui, Grig Chiroiu, Pupăză din serial, a spus pentru Paginademedia.ro că Trăsniții va fi difuzat până în decembrie, după care serialul se va încheia oficial. Totuși, în calitate de producător, el a mai ținut să menționeze că este posibil totuși ca serialul să mai continue, însă nu la Prima TV.

Constantin Zamfirescu, Gogoașă din Trăsniții, a fost operat de cancer

Actorul Constantin Zamfirescu, celebru pentru rolul „Costel Gogoașă’ din Trăsniții, a fost supus unei intervenții chirurgicale și se află în perioada de recuperare.

A fost diagnosticat cu cancer și a fost supus unei intervenții chirurgicale ce a presupus extirparea unui rinichi.

Trasnitii-1Trasnitii-1

După operație, actorul a dat asigurări că este bine și după perioada de recuperare intenționează să se întoarcă rapid la muncă.

„Sunt bine. Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o să dorm, apoi trebuie sa ma ridic si sa fac pași. Puțin câte puțin. Mă refac si comunicăm, apoi … la treabă. Mulțam fain tuturor', a transmis Constantin Zamfirescu, care s-a retras din serial în urmă cu doi ani, cu toate că juca încă de la început.

Citește și: Actorul Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă de la Trăsniții, primele declarații după ce a fost externat:„Este o formă de cancer parșivă'

Citește și: Drama neștiută a lui Constantin Zamfirescu, actorul din serialul Trăsniții, care se luptă cu cancerul:a suferit un AVC și i-a murit un copil

Citește și: Actorul Dan Condurache din serialul Vlad face declarații neașteptate după 50 de ani de carieră:„Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci!' / EXCLUSIV

Citește și: Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, primele declarații:'Mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton