Jador i-a oferit inelul Ioanei Filimon! "Vrei să fii soția mea?"

 Oana Pantazi
.

Romantic ca de obicei, Jador a pus genunchiul jos și a cerut-o de soție pe Ioana Filimon la filmări, în timp ce filmau pentru noul său videoclip.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Succesul lui Jador la doamne și domnișoare e binecunoscut, la fel și faptul că artistul este un romantic incurabil, veșnic îndrăgostit de sexul frumos. De data aceasta, cântărețul a mai făcut o cucerire sau cel puțin s-a străduit cu toate armele din dotare.

Este vorba despre faimoasa Ioana Filimon, pe care artistul nu doar că a curtat-o în stilul binecunoscut, ci chiar, într-un final, a cerut-o de soție.

Jador, în genunchi în fața Ioanei Filimon

Jador și Ioana Filimon au filmat împreună pentru videoclipul artistului însă, se pare, ceva chimie între ei există și în afara platoului de filmare, cu atât mai mult cu cât cei doi au petrecut și mult timp împreună în culise.

Mai în glumă, mai în serios, Jador a întrebat-o pe Ioana Filimon dacă vrea să se mărite cu el, iar tânăra a spus că o va face doar dacă va primi de la el un inel cu piatră prețioasă. Jador s-a conformat, însă cu ce a avut la îndemână – un fier din curte pe post de inel, dar și o piatră…. Jador i-a pus Ioanei Filimon și marea întrebare: „Vrei să fii soția mea?”, spre amuzamentul restului echipei.

Citește și: Stefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie: „Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru”. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

unnamed-fileunnamed-file

Singura femeie pe care a iubit-o

Deși a avut relații cu nenumărate doamne și domnișoare, Jador are, se pare, și o slăbiciune – este vorba despre Georgiana, singura fată pe care, declară el, a iubit-o cu adevărat…

Jador încearcă să o cucerească din nou pe Georgiana. În urmă cu puțin timp, manelistul a postat o fotografie pe pagina lui de Instagram, iar mesajul postat în descriere este adresat direct către singura femeie pe care o iubește, adică Georgiana. Ei au fost împreună 6 ani de zile, însă fanii bănuiesc că nu s-au despărțit niciodată.

„Este absurd să crezi că bărbatul nu este capabil să fie fericit cu una şi aceeași femeie. Acest lucru este echivalent cu a spune că un muzician bun are nevoie de mai multe viori pentru a cânta o melodie’, a scris Jador pe Instagram.

Citește și: Metoda neobișnuită prin care actorul Dorel Vișan s-a vindecat de hepatită cronică virală, stadiu grav: „Virușii mi i-am imaginat ca pe nişte…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton