Florin Pastramă nu regretă că a bătut-o pe Brigitte: ”Eu sunt țigan. La noi, femeia e femeie". Ce spune vedeta: ”Eu am trăit cu ideea că el are o amantă”

 Stamen Diana
.

Brigitte și Florin Pastramă au venit la TV, după scandalul care a avut loc în parcarea unui supermarket din Capitală. Afaceristul a explicat motivul pentru care a bătut-o pe vedetă și a târât-o pe jos de față cu camerele de filmat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Recent, imagini scandaloase în care Brigitte era bătută de Florin Pastramă au apărut în presă. Se pare că violența domestică nu este nimic ieșit din comun pentru cei doi soți, mai ales pentru afacerist care consideră că este absolut normal să-și articuleze femeia atunci când îl scoate din minți.

După ce mulți oameni au fost terifiați de imaginile văzute și au îndemnat-o pe vedetă să-l părăsească imediar și să nu mai accepte astfel de tratamente din partea soțului, Brigitte nu pare a fi prea afectată că a fost bătută de Florin Pastramă.

Citește și: Brigitte n-a știut în ce s-a băgat când s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Ce s-a aflat acum despre familia afaceristului

Cei doi soți au fost invitați în platoul de la Xtra Night Show, unde au explicat râzând motivul pentru care a avut loc scena de violență.

„Noi am început ziua foarte prost. Aveam un fel de tahicardie și am luat și un medicament. Toată ziua am fost foarte încordată. La orice îmi spunea, eu îi răspundeam tăios. De la o discuție la alta, i-am spus că nu e în stare nici să dea cu spatele, că nu e bun nici să fie șofer. (…) Noi tot aveam discuții contradictorii în care îl întrebam cine e femeia care îmi trimitea mesaje și din cauza căreia era să mor. Eu nu exagerez cu nimic, era să mor în dimineața aia! (…) Eu am trăit cu ideea că el are o amantă și că nu știe cum să mai scoată bani de la mine', a declarat Brigitte la Xtra Night Show.

Citește și: Brigitte n-a știut în ce s-a băgat când s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Ce s-a aflat acum despre familia afaceristului

Brigitte-și-Florin-Pastramă-scandalBrigitte-și-Florin-Pastramă-scandal

Cum se scuză Florin Pastramă

Scenele de violență în familia Pastramă nu sunt deloc străine. În urmă cu câteva luni au apărut alte filmări în care Florin Pastramă o înghesuise pe Brigitte într-un colț al shaormeriei și a ridicat mâna la ea.

Afaceristul susține că nu și-a lovit soția, ci doar că a tras din mașină pentru că s-a enervat foarte tare.

„Am tras-o din mașină să o duc la volan că nu mai voiam să conduc. A zis că o să conducă ea și nu a mai vrut. I-am zis: condu, fă, tu! (…) Ce e așa grav? Dan, tu nu te cerți cu soția? Îți dai seama ce am făcut… Alții își omoară nevasta și o bagă în spital. Dă-mi un exemplu din televiziune care își ține soția în puf. Respectă-mă și te respect. Ce mare violență? Aia e violență? (…) Eu sunt țigan, nu sunt român. Noi avem alte reguli. Femeia e femeie, bărbatul e bărbat. Nu mă dai tu pe mine jos de la volan că nu știu să conduc.', a mărturisit partenerul vedetei.

Citește și: Cum a reușit Brigitte Pastramă să se împace cu fiul ei. A cheltuit 50.000 de euro pentru a face pace cu Robert

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton