Jack Sparrow a atras vedetele la avanpremiera filmului "Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar"

 Oana Pantazi
.

Avanpremiera specială a mult aşteptatului film „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar' a avut loc în prezența a 550 de invitați, care au fost încântați să afle continuarea aventurilor faimosului căpitan Jack Sparrow.

 

Cea mai nouă producţie marca Disney, „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar', a avut recent avanpremiera, cei 550 de invitați prezenți la cele două proiecții – printre care jurnaliști, bloggeri, parteneri, dar și nenumărate vedete – fiind primii care au aflat ce surprize le-a mai pregătit Johnny Depp, a.k.a. Jack Sparrow, în noul film ai faimoasei francize.

 

 

Înainte de proiecții însă, invitații – printre care Alexandra Ungureanu, Cosmin Tudoran, Cristina Cioran, Maria Radu, Daniel Nițoiu și Tily Nicolae – s-au pregătit cum se cuvine pentru reîntâlnirea cu inconfundabilul şi aventurosul Căpitan Jack Sparrow, testând cocktailuri cu rom şi fiind gata pentru o aventură pe cinste, plină de umor, suspans şi efecte speciale spectaculoase, cu atât mai intense şi mai impresionante pe ecranul uriaş IMAX, de la Cinema City, din AFI Cotroceni.

 

 

Distribuită în ţara noastră de Forum Film România, cea mai nouă producție marca Disney promite să fie un succes, după cum ne asigură și Johnny Depp: „Am încercat să abordăm noi unghiuri şi să surprindem publicul. Lucrurile sunt puţin mai bizare, poate chiar mai întunecate, dar sunt şi scene foarte amuzante. Cred că acest film va avea acel element-surpriză pe care îl are şi primul film.'

 

 

De altfel, și Javier Bardem, care joacă rolul temutului căpitan Salazar, vorbește cu aceeași încântare despre noua producție: „Fanii ştiu ceea ce îşi doresc şi vor primi acest lucru. Vor avea parte de bucurie, divertisment, vizualuri de cea mai înaltă calitate şi efecte speciale de excepţie, venind toate la pachet cu apariţia îndrăgitului Căpitan Jack Sparrow. Este o poveste care debordează de energie.'

 

Cum am putea să refuzăm promisiunea aventurosului Jack Sparrow, dar și pe cea a temutului căpitan Salazar că vom avea parte de un film excepțional?

 

 

Alexandra UngureanuAlexandra Ungureanu

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton