Angelina Jolie împlinește 42 de ani – Prima aniversare fără Brad Pitt

 Oana Pantazi
.

Vestea divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a luat pe toată lumea prin surprindere, cei doi actori părând, la vremea respectivă, unul dintre cele mai solide și fericite cupluri. În ciuda zvonurilor care sugerau reconcilierea, doar câteva luni mai târziu, Angelina își sărbătorește, pentru prima dată în 12 ani ziua de naștere, fără Brad Pitt.

 

 

Au fost un cuplu perfect atât în filme, cât și în viața reală, iar dragostea lor s-a materializat într-o familie frumoasă. După doar doi ani de la căsătorie, cei doi actori au ajuns în situația de a împărți nu doar o avere estimată la 400 de milioane de dolari, ci și custodia celor 6 copii. Brad și Angelina au trei copii adoptați – Maddox, 15 ani, Pax, 13 ani, Zahara, 12 ani; și trei biologici – Shiloh, 11 ani, și gemenii Knox și Vivienne, 8 ani, iar momentul despărțirii părinților lor a fost unul destul de dificil pentru ei, copiii cei mari fiind deja la vârsta adolescenței. Mama lor a fost însă permanent lângă ei, asigurându-i de dragostea și sprijinul său necondiționate, iar acum este momentul ca și si să-i fie alături în niște clipe dificile.

 

 

Dificile pentru că Angelina își va sărbători ziua de naștere – actrița împlinește 42 de ani pe 4 iunie – fără Brad, care i-a fost alături în ultimii 12 ani. Probabil că, pe o listă a dezastrelor sentimentale, pe locul al doilea, după Valentine’s Day, este să fii singur de ziua ta. Bineînțeles, Angelina nu va fi singură, fiindcă are o familie mare, însă nu-i va fi ușor să știe că tatăl celor șase copii ai ei nu-i este alături. Conform unor apropiați ai vedetei, Angelina nu-și va sărbători ziua cu fast, ca în alți ani, ci va petrece alături de familie.

 

„Copiii își iubesc mama și sunt conștienți că aceasta va fi pentru ea cea mai grea aniversare de când s-a despărțit de Brad', comenta un apropiat. Tocmai de aceea, copiii au decis că Angelina merită o zi de naștere memorabilă, așadar Pax și Maddox, care sunt cei mai mari, au preluat conducerea  și toți frații s-au apucat de treabă. Angelina va primi de la copiii ei cadouri făcute chiar de mâna lor, iar surpriza cea mai mare va fi tortul, pe care cei șase frați sunt hotărâți să-l facă de la a la z chiar ei. Așadar, chiar dacă va fi lipsită de dragostea fostului ei soț, Angelina va avea parte de ziua ei de dragostea copiilor ei, care sunt, de fapt, cel mai frumos dar.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton