J Balvin s-a îmbolnăvit de COVID-19! "Nu este o glumă, virusul e real și e periculos!

 Oana Pantazi
.

Faimosul artist columbian J Balvin s-a îmbolnăvit de coronavirus, iar recent a povestit cât de tare l-a afectat boala, trăgând un semnal de alarmă pentru fanii săi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AIC

J Balvin, unul dintre cei mai faimoși artiști de reggaeton, a povestit recent despre momentele grele prin care a trecut după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

J Balvin nu credea că se va îmbolnăvi de COVID-19

Artistul dublu nominalizat la Grammy, a mulțumit, prin intermediul unui mesaj video pentru primirea unui premiu în cadrul Galei Juventud, dar în același timp, a vorbit și despre faptul că a suferit de coronavirus și a prin zile grele' şi foarte complicate'. Artistul columbian a ținut să sublinieze că această boală nu este o glumă şi nici o poveste mediatică', el lansând pe această cale un apel pentru fanii săi, pe care i-a îndemnat să se ferească ferească de coronavirus.

J-Balvin-COVID1J-Balvin-COVID1

„Au fost zile foarte grele, foarte cvomplicate. Uneori nu ne gândim că am putea lua virusul, dar uite că eu l-am luat și a fost rău de tot”, a recunoscut J Balvin. „Mesajul meu pentru toí cei care mă urmăresc, fanii tineri, dar și ceilalți, este să aveți grijă. Nu este o glumă. Virusul e real și e periculos”, a mai spus artistul în vârstă de 35 de ani, menționând că acum se află în faza de recuperare după teribila boală.

Citește și: Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut pe stradă și s-au căsătorit după 5 zile. Secretul căsniciei de 16 ani: „Dragostea este soluția pentru orice moment greu”/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton