Chrissy Teigen e însărcinată! John Legend va deveni tată pentru a treia oară

.

Chrissy Teigen este însărcinată, modelul și soțul ei, John Legend, urmând să devină părinți pentru a treia oară. Cei doi au făcut anunțul prin intermediul noului videoclip al artistului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Recent, John Legend și-a lansat piesa Wild, iar în videoclip, la final, fanii artistului au avut o surpriză de proporții – cei doi soți apar într-un cadru pe malul mării, în care se vede clar că soția artistului este însărcinată.

La doar câteva ore distanță, Chrissy Teigen a postat pe contul ei de Twitter un filmuleț în care își expune abdomenul, iar sarcina este trecută de primul trimestru, fiind deja foarte vizibilă.

A suferit de depresie postpartum

Chrissy Teigen și John Legend urmează să devină părinți pentru a treia oară. Artistul și celebrul model mai au o fetiță și un băiețel: Luna Simone Stephens, în vârstă de 4 ani și Miles Theodore Stephens, în vârstă de 2 ani.

Faimosul model a trecut prin momente dificile, atât înainte de sarcini, cât și după, Chrissy Teigen apelând la fertilizarea in vitro pentru a deveni mamă, iar ulterior confruntându-se cu depresia postpartum, după nașterea Lunei.

„Nu îmi puteam da seama din ce cauză sunt nefericită. Mă gândeam că este din cauza oboselii. M-am gândit că nu mi se poate întâmpla mie. Am o viață minunată. Am tot ajutorul de care am nevoie, este John, mama mea, o bonă. Dar depresia postpartum nu discriminează', s-a confesat ea.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

0_Chrissy-Teigen-stretch-marks-and-topless-selfie-with-John-Logend0_Chrissy-Teigen-stretch-marks-and-topless-selfie-with-John-Logend

Chrissy Teigen nu ascunde urmele maternității

De-a lungul timpului, Chrissy Teigen a ținut de multe ori prima pagină a publicațiilor de peste Ocean, ba când a pozat nud, ba când a apărut fără lenjerie intimă la evenimente, sau a iscat controverse privind alăptatul în public, dar niciodată nu a fost o tipă oarecare… Vedeta în vârstă de 34 de ani este foarte cunoscută în social media pentru postările sale extrem de amuzante și pentru felul unic în care se ironizează, fără să-i pese prea mult de părerea celorlalți, dar și pentru onestitatea cu care discută despre problemele care le afectează pe tinerele mame – cum ar fi, de exemplu, depresia postnatală.

După ce a născut al doilea copil, Recent, vedeta nu a ezitat să le arate tuturor partea neplăcută a maternității – Chrissy Teigen are trupul plin de vergeturi și nu încearcă deloc să le ascundă cu filtre sau cu Photoshop.

„De altfel, eu nu numesc asta chiar încredere în propriul trup, pentru că nu am ajuns acolo încă. Sunt încă foarte nesigură pe mine, dar sunt fericită că îi pot face pe ceilalți să se simtă mai bine în propria piele’, mărturisea Chrissy.

Citește și: Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut pe stradă și s-au căsătorit după 5 zile. Secretul căsniciei de 16 ani: „Dragostea este soluția pentru orice moment greu”/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton