Iuliana Marciuc, despre sacrificiile făcute pentru a rămâne însărcinată cu fiul ei, David: „Mi-am îndreptat foarte mult încrederea către Dumnezeu, dar...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Acum ceva timp, Iuliana Marciuc ne-a vorbit pe larg despre sacrificiile făcute pentru a rămâne însărcinată cu fiul ei, David. Vedeta și partenerul ei de viață, Adrian Enache, au împreună un fiu de care sunt foarte mândri. Pentru a-l avea, însă, ea a trecut printr-o perioadă delicată, chinuindu-se timp de 10 ani ca să-și vadă visul împlinit. Pe lângă încrederea în Dumnezeu, și-a pus mare speranță și-n medici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Recent, ai povestit un episod impresionant, despre eforturile pe care le-ai făcut pentru a rămâne însărcinată: „Doamne, dar ce nu am făcut! Acupunctură, tratamente hormonale, reflexoterapie. Deci, am făcut foarte multe, am mers foarte des la biserică, țin minte că am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate. Multe femei trec prin situații similare și sunt sigură că ar vrea să știe cum ar trebui gestionate astfel de perioade… Pe tine cine sau ce te-a ajutat să nu-ți pierzi speranța?

De multe ori, în perioada aceea mă gândeam care este diferența între intuiție și dorință puternică. Pentru că eu, permanent, am știut că voi rezolva această problemă și am fost încrezătoare. Sigur, mi-am îndreptat foarte mult încrederea către Dumnezeu, dar în aceeași măsură și către medici. Întotdeauna am privit cu încredere medicii. Și, cumva, am proiectat în univers încrederea mea. Cred în forța cuvântului și în puterea dorințelor noastre.

iuliana-marciuc-2iuliana-marciuc-2

Citește și: Cum se menține în formă Iuliana Marciuc, la 55 de ani: „Chiar dacă mai consum o prăjiturică, fac acest lucru…”. A slăbit 6 kilograme în 6 săptămâni / EXCLUSIV

Citește și: Iuliana Marciuc, amintire emoționantă cu Victor Socaciu, la Cenaclul Flacăra. Ce a trebuit să facă în adolescență pentru a merge la concertul artistului: 'Părinții m-au pus să…' / EXCLUSIV

Citește și: Scandal în mediul online, după eliminarea lui Alin Chirilă de la Survivor 2023: „Nu este o competiție sportivă, este un circ…”

Citește și: Cine este Laurențiu Neamțu de la „Chefi la cuțite'. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu: „Câștigăm și noi sezonul ăsta'

Iuliana Marciuc, despre sacrificiile făcute pentru a rămâne însărcinată cu fiul ei, David

Ai mai trăit vreun alt moment cel puțin la fel de intens ca acesta? Ceva care poate ți-a marcat viața… Fie pozitiv sau negativ…

Nu, cu siguranță a fost pentru mine cel mai important moment și momentul care a schimbat prioritățile, așa cum schimbă pentru toate mamele.

După David v-ați mai dorit copii?

Nu ne-am mai pus această problemă, probabil și din cauza vârstei. S-a considerat oricum ceea ce se numește medical „o sarcină prețioasă și pe care am obținut-o atât de greu încât nu mi-am mai pus problema.

Cum se înțelege David cu fiica lui Adrian Enache

Cum se înțeleg Diana și David?

Diferența de vârstă îi face să aibă preocupări diferite. Asta nu înseamnă că, atunci când se întâlnesc, nu se înțeleg, își povestesc unul altuia. Dianei îi place tot timpul să spună că, atunci când David va avea o iubită, să i-o prezinte prima dată ei, ca să-și dea ea acordul. Așa, ca între doi Scorpioni. (râde)

Privind în urmă, viața cu bune și cu rele, te încearcă vreun regret? Ceva ce nu ai apucat să faci sau să spui la momentul potrivit? Ce ai face acum diferit?

Nu-mi place să gândesc așa… Într-adevăr, gândesc că viața este făcută din alegeri și că este foarte important cum alegem. Îmi amintesc cum, la sfârșitul clasei a VIII-a, în Oracolul pe care îl completam – pe atunci se purta oracolul – profesoara mea de limba română a scris la rubrica recomandare: „Învață să alegi!.

Atunci n-am înțeles recomandarea, dar ulterior mi-am dat seama cât de important este să știi să alegi și cum alegerile noastre ne duc pe drumuri diferite și cu rezultate diferite. Dar iată că norocul… Chiar dacă uneori am avut senzația că am ales greșit, până la final un semn mi-a demonstrat că fusese o alegere bună.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton