Klaus Iohannis și Principele Radu vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea: "O domnie care va pune România pe prim plan"

 Radulescu Ruxandra
.

Klaus Iohannis și Principele Radu vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Încoronarea Regelui Charles al III-lea va avea loc la data de 6 aprilie, iar la eveniment sunt așteptați peste 2.000 de invitați. Printre oficialii țărilor europene care vor asista la încoronarea noului monarh al Marii Britanii se numără și oficiali din România. Președintele Klaus Iohannis și Principele Radu vor lua parte la importanta ceremonie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Klaus Iohannis și Principele Radu vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea. La data de 6 mai 2023, va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente din istoria recentă a Europei, încoronarea noului monarh al Marii Britanii, Regele Charles al III-lea. Personalități din întreaga lume își vor face apariția la ceremonia la care au fost invitate aproximativ 2.000 de persoane, față de cele 5.000 de persoane de la încoronarea Reginei Elisabeta a II-a. Regele Charles al III-lea are 70 de ani, iar încoronarea acestuia are loc la data de 6 mai 2023, după o perioadă de doliu național și regal, ca urmare a decesului Reginei Elisabeta a II-a.

radu-1radu-1

Klaus Iohannis și Principele Radu vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea: „O domnie care va pune România pe prim plan”

La încoronarea Regelui Charles al III-lea vor participa și oficialii români, printre care Președintele Klaus Iohannis și soția, dar și membrii ai familiei regale din România, printre care se numără și Principele Radu. Regele Charles al III-lea și-a declarat de multe ori dragostea față de țara noastră, iar cu ocazia încoronării sale, diferite personalității ale României și prieteni ai Regelui își vor face prezența la eveniment.

Citește și: Regele Charles al III-lea vrea ca prințul George să aibă un rol activ la ceremonia de încoronare: „Cu siguranță este ceva diferit”

Citește și: Regele Charles îi vrea pe prințul Harry și pe Meghan Markle la ceremonia de încoronare: „Indiferent de ceea ce s-a spus și s-a făcut…”

Citește și:Cătălin Cazacu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi înșelat-o pe Ramona Olaru: „Ceva am făcut de merit atâta atenție…'

Citește și:Mirela Vaida și-a anulat vacanța la Disneyland Paris din cauza biletelor de avion prea scumpe: „Își bat joc de oameni'

„Membrii familiilor regale sunt în, dacă vreți, decizia Regelui Charles, pe când reprezentanții de alte ranguri ai altor state sunt la decizia guvernului. Statul decide cine vine și cine nu vine, alocând un număr mai mic de locuri pentru decizia personală a Regelui Charles, care a ales nu doar din familie, ci și, de exemplu, persoane care s-au remarcat în activitatea fundațiilor și asociațiilor pe care le patronează, membri ai comunității care au contribuit cu ceva. Se inaugurează o domnie care va pune România pe prim plan și o va feri de anumite, dacă vreți, viziuni negative”, a anunțat  avocatul Ioan Luca Vlad, membru al Consiliului Regal, potrivit stiri.tvr.ro . 

Principele Radu și Principesa Margareta, invitați la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea

Custodele Coroanei Margareta și Principele Radu vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Regina Elisabeta a II-a fost a fost rudă cu Principesa Margareta, Custode al Coroanei Române, de gradul IV, iar Regele Mihai era verișorul de gradul III cu Regina Elisabeta. 

Festivitățile evenimentului vor ține o săptămână și vor include concerte ale unor artiști foarte cunoscuți, dar și „prânzuri' speciale la nivel național și inițiative de binefacere, alături de așteptata ceremonie de încoronare ce va avea loc.

FOTO: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton