De ce apare Iuliana Luciu atât de des în compania lui Liviu Vârciu: "Ne înțelegem foarte bine"

 Dumitrache Laura
.

Iuliana Vârciu apare zilnic alături de Liviu Vârciu. În ultima vreme, prezentatorul tv și sora Nicoletei Luciu au tot avut proiecte de televiziune împreună. Deși în trecut avea multe joburi în televiziune și în actorie, în prezent, Iuliana este un fel de asistentă a lui Vârciu. De asemenea, vedeta primit un rol și în filmul produs de Liviu Vârciu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Vârciu, 35 de ani face parte din proiectul prezentat de Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, la Antena 1. Mai exact, este vorba despre emisiunea  „Prețul cel bun', iar Iuliana Luciu este un fel de asistenta lui Vârciu. Sora Nicoletei Luciu a reușit să se mențină în showbiz, spre deosebire de sora ei care a decis să se axeze pe viața de familie.

Varciu si Iuliana luciuVarciu si Iuliana luciu

Iuliana Luciu a debutat în muzică la vârsta de 15 ani, după care s-a reorientat spre actorie. Sora Nicoletei Luciu a jucat în mai multe telenovele românești, iar la un moment dat avea multe oferte. Anii au trecut, dar Iuliana s-a menținut în televiziune, iar Liviu Vârciu joacă un rol important în cariera sa.

Citește și: Cristi Mitrea, adevărul despre relația cu Iuliana Luciu.Au fost sau nu împreună?

Citește și: Ce relație au Nicoleta și Iuliana Luciu cu tatăl lor alcoolic:„Mi-am văzut nepoții acum patru ani'

Citește și: Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Ce surpriză i-a făcut Oana Roman:”S-a bucurat, a suflat în lumânări”

Citește și: Ce probleme a avut Theo Rose din cauza epuizării profesionale:”Îți pui întrebări dacă merită…”

Iuliana Luciu, despre relația cu Liviu Vârciu

Iuliana Luciu face parte din proiectul „Prețul cel bun', de la Antena1. Sora Nicoletei Luciu, alături de colegii de platou, este un fel de asistentă a lui Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu. Actrița nu mai are alte joburi, iar ultima sa apariție într-un film a fost în „Zăpadă, ceai și dragoste', producția lui Liviu Vârciu. În ultima perioadă, prezentatorul tv a ajutat-o pe Iuliana Vârciu în cariera sa.

Recent, Iuliana a vorbit despre relația pe care o are cu Liviu Vârciu, declarând că se înțeleg foarte bine. Lucrez la emisiunea lui Liviu Vârciu, iar ultimul film în care am jucat este cel al lui. Colaborăm și ne înțelegem foarte bine', a spus Iuliana Luciu, pentru impact.ro.

Iuliana Luciu a împlinit 35 de ani

Iuliana Luciu a împlinit pe 17 aprilie, 35 de ani. Prima care i-a spus „La mulți ani' a fost sora ei, Nicoleta Luciu. Cele două au o relație apropiată și se înțeleg foarte bine, deși fosta actriță locuiește la Miercurea Ciuc. Iuliana a declarat că și-a aniversat ziua de naștere alături de prietenii ei.

'Vorbesc des cu Nicoleta la telefon, dar ne și vedem, când vine în București. Gelozii e mult spus (că ar fi existat între ele de-a lungul timpului, n.r.), dar ea era sora mai mare și voiam să ies cu ea, mă supăram că nu mă lua. Pe nepoți îi văd pe video.', declara în trecut Iuliana pentru aceeași sursa.

Iuliana Luciu face furori pe rețelele de socializare

Iuliana Luciu are un fizic de invidiat și face furori pe rețelele de socializare. Asistenta TV se mândrește cu formele perfecte și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy în mediul online. Vedeta își asumă fiecare apariție și continuă să fie o prezentă răvășitoare în showbiz-ul românesc. Sora Nicoletei Luciu a pozat de nenumărate ori nud pentru reviste celebre.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton