Iulia Vântur și Salman Khan, prima apariție oficială, în calitate de cuplu. S-au afișat împreună la emisiunea lui Măruță

 Lupescu Anca
.

Iulia Vântur şi Salman Khan au apărut împreună în emisiunea La Măruță' de pe Pro TV. Vedeta și celebrul actor de la Bollywood au răspuns împreună întrebărilor puse de Cătălin Măruță. Iulia Vântur a fost vizibil emoționată de postura în care a fost pusă, mai ales că nu plănuia așa ceva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iulia și Salman Khan se află în izolare din cauza epidemiei de coronavirus, care face ravagii în India.

Astăzi, ea a acceptat să intre în direct la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, iar în timp ce îi povestea despre cum stau lucrurile în viața sa, în cameră a apărut și iubitul ei, iar reflexia lui s-a văzut într-un tablou.

Măruță l-a rugat pe Salman Khan să intre în cadru și să stea de vorbă. Așa cum era de așteptat, actorul indian nu a cedat ușor insistențelor prezentatorului, însă, ulterior, el s-a așezat pe canapeaua aflată în spatele iubitei sale.

Bună, Salman! Ce faci?', a spus prezentatorul de la Pro TV.

Bine, mulțumesc', a răspuns celebrul actor de la Bollywood.

Când veniți în România?', a mai întrebat Cătălin Măruță.

În curând', a zis Salman Khan.

După ce actorul a plecat, Iulia Vântur vorbit despre cursurile pe care le urmează de la distanță la o facultate cunoscută din New York.

iulia-vantur-si-salman-khan-la-pro-tv-1iulia-vantur-si-salman-khan-la-pro-tv-1

Iulia Vântur a mărturisit că este extrem de bucuroasă să descopere noi oameni, noi culturi și mentalități și că abia așteaptă să vadă ce surprize va mai avea la acest capitol din viața sa.

Cum este perioada de izolare pentru vedetă

Au trecut cinci ani de când Iulia Vântur s-a mutat în India pentru a fi împreună cu iubitul ei, starul indian Salman Khan. Cine spune că viața de milionar este lipsită de griji greșește. Iulia spune că perioada de izolare a fost grea și pentru ei, însă a găsit puterea de a trăi carantina cu zâmbetul pe buze.

„Sunt de 3 luni jumătate în izolare deja. Am trecut prin multe stări. Inițial m-a încântat ideea de a avea 2 săptămâni libere, să fac tot ce nu reușeam pentru că nu aveam destul timp. Eram foarte pornită să văd filme multe, să citesc mult, să învăț lucruri noi. Nu am reușit să văd decât 5 filme în atâtea luni. După 2 săptămâni, nu am mai numărat zilele, am luat fiecare zi așa cum venea, acceptând că totul are un motiv și o lecție. Am învățat foarte multe despre mine în izolare. Din nefericire mulți oameni s-au stins în perioada aceasta și sper că și-au găsit liniștea. Oameni deosebiți care însă și-au încheiat călătoria pe pământ și au trebuit să plece, însă cauza nu a fost coronavirusul. „, a declarat Iulia pentru Click!.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton