Ozana Barabancea și-a dat fostul soț în judecată, la 16 ani de la divorț! Motivul pentru care au ajuns în fața instanței

 Cica Cristina
.

Ozana Barabancea l-a dat în judecată pe fostul soț, Sorin Terinte, la 16 ani de la divorț! Iată și motivul pentru care vedeta a luat o astfel de decizie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea a divorțat de Sorin Terinte în 2004, iar de atunci nu și-a mai refăcut viața. Vedeta a avut grijă de cei doi copii și lucrurile păreau să meargă bine și cu fostul soț. Între timp, ar fi suvenit nereguli cu pensia alimentară, motiv pentru care Ozana a luat hotărârea de a-l da în judecată.

În urmă cu 16 ani, relația dintre cei doi s-ar fi terminat din cauza infidelității soțului, iar de atunci jurata de la 'Te cunosc de undeva' a avut grijă de copiii ei. Gloria avea numai un an, iar Andrew 4 ani. Anii au trecut, ei au crescut, însă fata nu suficient încât să nu mai primească pensie alimentară.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jador și Andra Voloș de la Puterea Dragostei a ieșit la iveală:„M-am sărutat cu el, dar…'

Gloria are 17 ani, astfel că încă ar mai trebui să primească pensie alimentară de la tatăl ei, lucru care, aparent, nu se mai întâmplă, având în vedere decizia Ozanei de a-și întâlni fostul partener în instanță, potrivit cancan.ro.

Pandemia, însă, i-a încurcat un pic planurile, dat fiind că mai multe înfățișări s-au amânat, însă pe 18 septembrie este stabilit următorul termen. Rămâne de văzut dacă sentința va fi dată în favoarea vedetei de la Antena 1.

Citește și: Mesajul transmis de Ioana Tufaru de ziua soțului:„De apoape 6 ani mă faci să mă simt cea mai iubită femeie de pe planetă'

Ozana Barabancea s-a dedicat în totalitate copiilor ei

Ozana este o mamă implicată, mândră de cei doi copii: Gloria, de 17 ani și Andrew care urmează să împlinească 20 de ani:

„Îmi doresc să fii un familist convins, iubitor de copiii tăi și de soția ta. Îți doresc să te implici și să fii util semenilor tăi! Îți mulțumesc că ești cel mai bun fiu și te rog să mă ierți că poate nu întotdeauna am fost cea mai bună mamă. Te iubim și te vom iubi și te vom prețui toată viața! Indiferent de vârstă, tu vei fi copilul meu frumos și bun! Alege să fii fericit! Să rămâi credincios! Să fii binecuvântat și de Hristos apărat! Sunt cea mai fericită mamă! La multi ani, fiule', spune Ozana în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Oana Roman, o nouă apariție în costum de baie, la malul mării:„Nu sunt perfectă, dar nici nu-mi doresc asta'

Vedeta a subliniat mereu că se simte foarte bine și nu are nevoie de un bărbat în viața ei, cu toate că au insistat inclusiv copiii ei: „Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt!'

Ozana-Barabancea-1-1Ozana-Barabancea-1-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton