Iulia Vântur, față în față cu "clona" lui Salman Khan, la iUmor: "M-am gândit că poate, cine știe"

 Laciu Andreea
.

Iulia Vântur are parte de un moment inedit la iUmor, în cea mai nouă ediție a emisiunii de la Antena 1. Îndrăgita vedetă îl va avea în față pe un actor care îl imită de-a dreptul incredibil de bine chiar pe Salman Khan, actorul despre care s-a spus că ar fi iubitul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur a decis să accepte invitația producătorilor iUmor de la Antena 1, așa că telespectatorii o vor putea urmări la masa juriului, împreună cu Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Cu această ocazie, se va putea bucura și de momente savuroase de roast.

iulia-vantur-1-2iulia-vantur-1-2

Iulia Vântur, momente inedite la iUmor

Atunci când pe scenă a urcat un actor care îl imită pe Salman Khan, vedeta a avut nevoie de câteva clipe ca să se asigure că bărbatul de pe scenă nu este chiar acesta.

„Îți dai seama că așa… îți trece prin minte: «Dar dacă….?». Și, da, pentru o secundă, m-am gândit că poate-poate, cine știe, chiar i-a venit în minte să vină!', a dezvăluit Iulia Vântur, conform Antena 1.

Citește și: Mihai Bendeac a plecat de la iUmor. De ce a refuzat să mai fie jurat la Antena 1 și cine îl înlocuiește

Citește și: Ce crede Iulia Vântur, de fapt, despre părinții lui Salman Khan: „Niște oameni…' / EXCLUSIV

Citește și: Denise Rifai î-a reînnoit propunerea lui Mihai Bendeac să vină la emisiunea sa: „Mi-ar plăcea să…”

Citește și: Cum arăta Iulia Vântur când a debutat la TV.A devenit celebră la 25 de ani

„După cum știți cu toții, toate ziarele au scris că sunt într-o relație de câțiva ani cu Iulia Vântur. Așa că îmi doream foarte mult să o cunosc și eu! Iulia, Iulia, știu că tu ești… te recunosc după pozele în care ești cu mine!', şi-a început actorul momentul savuros de roast, înainte să îi ia la rând și pe cei trei jurați deja consacrați, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Mama Iuliei Vântur, o apariție specială

Pe lângă apariția acestuia, pe scena de la iUmor au mai apărut mama Iuliei Vântur, Catinca Vântur, dar și prietena din copilărie a vedetei, Liliana Bordeianu. Cele două au pregătit un moment deosebit, în care au „înțepat-o” cu multă dragoste pe artistă.

„Am copilărit împreună în Iași, într-un palat, la propriu! Actualul Palat Braunstein – de aceea, ne plăcea să ne jucăm de-a prințesele. Ei încă îi mai place, chiar dacă, în India, cele mai multe palate au doar parter și sunt din pânză. Voiam să ne găsim prințul, între timp, eu l-am găsit pe al meu, am și divorțat, Iulia încă îl mai caută!', si-a început momentul Liliana Bordeianu, stârnind râsul în platoul „iUmor'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton