Iulia Albu atacă vedetele cu operații estetice: „O fetiță de 14 ani trebuie să audă că nu trebuie să se ultrasexualizeze pentru o carieră. Că nu trebuie să „se tuneze” pentru...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Iulia Albu atacă dur vedetele cu operații estetice. Criticul de modă cosideră că adolescentele, mai ales, trebuie să aibă un stil vestimentar adecvat vârstei lor și să nu se compare cu nimeni. Vedeta de la Antena Stars e de părere că există o concepție greșită în zilele noastre, aceea că doar dacă te „tunezi', te poți integra. Iată ce sfaturi are pentru femeile care nu au dimensiuni de fotomodel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La o simplă căutare pe Google, numele tău este asociat adjectivului excentric în multe articole. Pot spune că a devenit sinonim numelui tău. Ce înseamnă excentric din punctul tău de vedere? Cum te vezi tu? Te flatează asta sau…

Cred că fiecare dintre noi, cei care avem privilegiul de a apărea „pe sticlă, avem omamprentă. A unora este mai „diluată, a altora mai pregnantă. Un lucru este însă cert, atunci când ești TU nu există cale de mijloc. Poate că sunt excentrică, poate că sunt „altfel, însă, în mod cert, SUNT EU.

iulia-albu-13-1iulia-albu-13-1

Citește și: Iulia Albu dezvăluie secretul siluetei sale, la 41 de ani. Nu ține dietă:„Nu sunt adepta regimurilor. Am renunțat la…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Iulia Albu fiica: „Nu poți fi și un profesionist desăvârșit și mama care e mereu lângă copil'.Ce relație are iubitul vedetei cu Mikaela / EXCLUSIV

Citește și: Pique, filmat alături de noua iubită, înainte să se despartă oficial de Shakira.Imaginile care l-au dat de gol

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică secretă, conform testului de paternitate:”Doresc o reconfirmare. Un test din America”

Iulia Albu atacă vedetele cu operații estetice

Ai un număr impresionant de fani în social media și, spre deosebire de începuturi, când stilul tău era mai puțin înțeles, în cele din urmă mesajul tău a ajuns la oameni. Care este cea mai mare satisfacție a ta în această privință?

Cea mai mare satisfacție este pentru mine faptul că pot determina oamenii să lupte pentru cine sunt. Să nu se ascundă după tipare și să nu renunțe la visele lor. Este un sentiment fabulos să poți inspira valori sănătoase. De la a te apăra atunci când ești călcat în picioare la a aduna nu doar gunoiul tău, cât și al altora, de la a te construi ca individ prin propria muncă până la a-ți iubi limba și a o vorbi corect. „Cârpele au fost și sunt doar un pretext, imaginea de ansamblu e ceva total diferit.

„O fetiță de 14 ani trebuie să audă, tare și răspicat, că nu trebuie să se ultrasexualizeze pentru a avea o carieră'

Cu siguranță nu ți-ai făcut prea mulți prieteni printre vedete după ce le-ai comentat stilul vestimentar, dar mie mi se pare că ești extrem de obiectivă, nu ai parti pris-uri… S-a întâmplat totuși ca una dintre vedetele care nu au primit note prea bune de la tine să-ți mulțumească pentru sfaturi?

Mi se întâmplă frecvent. Nu că m-ar interesa foarte tare subiectul. Nu mă înțelege greșit, nu sunt o persoană arogantă și nu sufăr de suficiență, însă realitatea este că datoria mea este față de cei de acasă. O celebritate își poate angaja un stilist bun, dar o fetiță de 14 ani trebuie să audă, tare și răspicat, că nu trebuie să se ultrasexualizeze pentru a avea o carieră. Că nu trebuie să „se tuneze pentru a se integra. Și, mai ales, că nu trebuie să se compare niciodată cu nimeni.

Hai să vorbim puțin și despre mimetismul pe care-l constatăm la tot pasul! Tinerele, pe Instagram, de exemplu, arată toate cam la fel: aceleași haine, extensii, silicon, botox, acid hialuronic; sprâncene tatuate și machiaj excesiv. Unde crezi că va duce această uniformizare într-o societate care, paradoxal, se laudă cu diversitatea? Dacă ar fi să le dai un sfat, care ar fi acesta?

Paradoxal, nu o văd mergând prea departe. Nu pe termen lung. Deja oamenii au început să înțeleagă că natura își face treaba cel mai bine și renunță, încet, încet, la inutil. Unicitatea câștigă din ce în ce mai mult teren, în defavoarea uniformei. Viitorul sună bine!

Ce sfaturi are pentru femeile care nu au dimensiuni de fotomodel

Mi-ar plăcea să le dai un sfat și doamnelor și domnișoarelor care nu au dimensiuni de fotomodel și pe care hainele nu vin ca… pe umeraș. Cum ar trebui să se îmbrace persoanele – hai să le zicem pe nume – supraponderale? Te întreb fiindcă multe dintre noi se ascund în spatele unor haine lălâi, de obicei de culori închise.

În primul rând că nimic nu arată mai rău decât un cearșaf într-o culoare incertă. Niciodată nu veți arăta mai bine dacă vă ascundeți formele sau dacă vă camuflați într-o nuanță nefericită și nici nu înțeleg de ce ar face cineva asta. Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui, iar orice femeie care este înarmată, cu ghilimelele de rigoare, cu un zâmbet poate fura câte inimi dorește ea. Ar fi plictisitor să arătăm toți la fel și ar fi îngrozitor să purtăm aceleași haine.

Sursă foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton