Iulia Albu a criticat-o pe Maria Constantin pentru felul în care se îmbracă: "Are ceva de..."

 Raiciu Adriana
.

Iulia Albu a criticat-o pe Maria Constantin. În cadrul emisiunii „Poliția modei' de la Antena Stars, Iulia Albu a criticat-o dur pe Maria Constantin pentru aparițiile sale. Criticul de modă chiar a comparat-o cu o picoliță pe îndrăgita cântăreață de muzică populară. Iată ce declarații a mai făcut despre artistă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În noua ediție a sezonului „Poliția Modei’, Iulia Albu și Ovidiu Buta comentează ținutele vedetelor din showbiz-ul românesc și parcursul lor vestimentar. Recent, cea care a fost luată în vizor de criticul de modă a fost chiar Maria Constantin, cântăreața de muzică populară. Ei bine, fosta soție a lui Mihai Albu nu a fost deloc indulgentă și și-a spus părerea sinceră despre aparițiile acesteia.

iulia-albu-1iulia-albu-1

La un moment dat, Iulia chiar a comparat-o pe Maria cu o picoliță. Iată ce a mai spus despre interpreta de muzică populară!

Citește și: Cum a descris-o Iulia Albu pe Ema Uta, iubita lui Alex Bodi:'Nu vezi la toată lumea asta…'

Citește și: Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV:„Îmi ia ceva timp până să…’

Citește și: Cât de geloasă e Iulia Vântur pe admiratoarele partenerelui ei, Salman Khan:„Este iubitul lor imaginar’

Citește și: Dragoș Dolănescu nu mai speră la o împăcare cu fratele lui, Ionuț, nici la 13 ani de la moartea tatălui lor:„Gândim diferit. Doar numele e comun’

Iulia Albu a criticat-o pe Maria Constantin pentru felul în care se îmbracă

Alături de colegul ei de platou, dar și de Anca Serea, invitata specială, Iulia Albu a comentat aparițiile Mariei Constantin. Printre altele, criticul de modă a comparat-o pe artistă cu o picoliță și a criticat-o pentru faptul că petrece prea mult timp la solar.

Nici ținutele sale nu au fost trecute cu vedere, iar vedeta chiar a ținut să sublinieze că interpreta de muzică populară alege niște piese vestimentare învechite.

Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese. Topul acela e ceva ce ar fi purtat Briteney Spears acum 20 de ani. (…) Cerceii aceia lungi și degeaba, pielea rotisată de-a dreptul …. Mersul la solar nu trebuie… voi nu trebuie să vă duceți la solar să vă schimbați culoarea de tot.Trebuie să arătați la final puțin atinse de soare. (…) Se numește tanorexie, nu e cazul ei, dar în momentul în care nu te mai poți opri din solar se numete tanorexie', a spus Iulia Albu, la emisiunea Poliția Modei de la Antena Stars.

Totodată, și Anca Serea a avut ceva de comentat despre top-ul purtat de Maria, care i se pare că nu i se potrivește deloc acesteia, întrucât are un bust extrem de generos.

„Mie mi se pare un pic deplasat faptul că și-a pus pe un bust atât de generos acel top care este un pic agresiv la retină. Dânsa e o domnișoară sexy, probabil că asta vrea să pună în evidență', a spus și Anca Serea.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton